(۰۲ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۴۸ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: کاش می شد هارد اینترنال مک بوک رو ارتقا داد. اشتباه کردم اون زمان ۱ میلیون بیشتر ندادم.
ارتقا یعنی HDD رو به SSD تغییر بدید یا صرفا حجمش رو بیشتر کنید؟ هاردشون قابل ارتقا هست، مدلش لپتاپ چیه؟
(۰۲ شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۴۶ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: به نظرم اگه سرعت براتون مهمه و میخواید برنامه نویسی کنید دو تا گزینه رو مدنظر قرار بدید، ssd و سیستم عامل. من لپتاپ i7 با رم ۱۶ و ویندوز دارم نصف لپ تاپ سر کارم که i5 و رم ۸ و ssd و لینوکس داره سرعت نداره! سه تا ide با هم میارم بالا مثل فشنگ کار میکنه!
صرف اینکه یکی i5 هست و یکی i7 نمیشه مقایسه کرد، من dual core دیدم که از core i5 سریعتر بود. اگه منظورتون اینه که مثلا ۳ تا ide بالا هست ولی لپتاپ ویندوزی با ۱۶ گیگ رم و ssd نمیتونه راحت بینشون سوئیج کنه، یه مشکل اساسی داره پس.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بین ویندوز ۱۰ و مک و توزیعهای مختلف لینوکس مقایسه کرده بین بنچمارکهای مختلف. اصن اینطوری نیست که لینوکس دو برابر سریعتر باشه. فقط دقت کنید توو بعضی از تصاویر نوشته اونی که کمتر هست بهتره، بعضی هم اونی که بیشتره (بستگی داره latency یا MIPS رو مقایسه کرده باشه).
(۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۰۱ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: هارد ssd 256 حداقل داشته باشه ram از ۱۲ تا ۱۶ خوبه مانیتور حداقل فول اچ دی تو رده بندی متوسط ها مثلا از ۵ تا ۸ تومن ایسوس خوبه
توو لپتاپ با سایز ۱۳/۵ یا ۱۵/۵ اینچ تفاوت ۱۰۸۰p و ۴K رو نمیشه متوجه شد، همون full hd لازم و کافی هست. ۴K توو لپتاپ احتمالا واسه یه سری کارای ادیت عکس و ... به درد بخوره. بحث refresh rate جداست.
این کانفیگی که گفتید نگا کردم همون با حداقل ۸-۷ تومن اینا میدن که وزنشون هم بالا هست اکثرا. Dell XPS سیزده اینچی که RAMش تازه ۸ هست رو دیجیکالا ۱۷ تومن میده.
(۰۲ شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۵۰ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: رم مکبوک رو میشه ارتقا داد؟ من میخواستم ۱۶ گیگش کنم
رماش رو هم میشه تا حدی ارتقا داد، مدلهای قدیمی رو ولی فکر کنم تا ۸ گیگ بشه ارتقا داد (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
). ما یکی داشتیم رماش رو از ۴ کردیم ۸ و هاردش رو SSD کردیم، عملکردش زمین تا آسمون تغییر کرد (عملا با مدلهای جدید با کانفیگ رم ۸ و ssd 256 تفاوت زیادی نداره).