(۱۶ فروردین ۱۳۹۷ ۰۵:۰۵ ب.ظ)Soldiers life نوشته شده توسط: سلام به همگی حالا که بحث دورکاری پیش امد من یک سوال از افرادی که در این زمینه تجربه دارند دارم و با توجه به اینکه تاپیک مرتبط با این سوال را پیدا نکردم مجبور شدم اینجا مطرح کنم
ایا میشه همزمان هم دورکاری کرد وهم درس خواند یا کل وقت صرف کار میشه ؟
چطور میشه تیمی را پیدا کرد که هم بشه دور کاری کرد هم در عین حال ازشان مهارتهای عملی را خوب یاد گرفت ؟
بستگی به میزان تخصص شما داره، با توجه به این که پروژه های دور کاری انفرادی هستن صفر تا صد کار برعهده خود شما است و هیچ راهنمایی در این زمینه ندارید جز گوگل.
دور کاری تیمی نیست ، البته در قالب تیم در تلگرام و... در ارتباط خواهید بود و میشه سوال خاصی را مطرح کرد. اما صرفا این کار به صورت پروژه ای واگذار شده تا سریعتر انجام بشه و با کیفیت بالا ارائه بشه.
(۱۶ فروردین ۱۳۹۷ ۰۵:۴۷ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: بدون قرارداد کار نکنید. مثلا اگر با شرکتی میخاید ساعتی یا تمام وقت کار کنید تمام جزئیات رو همون اول مشخص کنید. قرارداد زیر یکسال هم نبندید. میزان حقوق پایه، یا حق الزحمه ساعتی (درصورتی که ساعتی میخاید کار کنید) اضافه کار، میزان مرخصی، همه اینها حق شماست و از طلب کردنش نباید ...
دقیقا مصداق جنگ اول به از صلح آخره، با تجربه ها میدونن که چقد میشه از کارمندا سو استفاده بشه.
من تقریبا ۲۰ تا محل کار تا به حال عوض کردم و همیشه هم کار بهتر پیدا کردم. نباید از ترک کار هراس داشت.
تمامی زمانی هم که رایگان کار کردم به ۱ هفته نمیرسه، در طول ۲ تا ۳ روز متوجه میشی که کارفرما و محیط کاری چه وضعیتی داره
دقیقا مشکل که کار پروژه ای داره نداشتن زمان بندی مناسبه!