جسارتا اون آیدی که یه پسر خوش چهره و جذابم یا اون یکی که جوان جویایِ کارم و حتی اون آیدی که خارج نشینم رو کشف نکردید هنوز ؟!
آدم یادِ فیلمای آلفرد هیچکاک میوفته...
واقعا چقدر باید وقت صرف کرد که چندین شخصیتُ بازی کرد و هرکدوم با خصیصه های مختلف و عدم تداخل! و چقدر یه نفر باید توانمند باشه برای ایفای تمامی نقش ها !!
احتمالا از تایم خواب و شام و نهار و دانشگاهشم باید بزنه و چنین موجودی با این حجم کاری نمیتونه شاغل باشه یا حتی دانشجو ،چه برسه درگیر پایان نامه!
و همه این کج بینی ها صرفا به خاطر یه
جک منتشر شده در فضای مجازی ؟!
نمیخواستم جوابی بدم چون کسانی که باید ،من رو میشناسن ولی مثل اینکه بعضیا خیلی آتیششون تنده!
درمورد شهرم: پدرم شیرازی هستن و من عاشق این شهر و مردمان مهربان و خونگرمشم و دوستانی دارم بهتر از آب زلال..
درمورد بیکاری هم یه سوال داشتم: کسی که پست میذاره بیکارتره یا کسی که تمامی پست هارو با دقت میخونه و دنبال سوژه برای حمله ست؟
و در آخر این تاپیک همونطور که از اسمش پیداست "
هرچه می خواهد دل تنگت بگو..." و صرفا جهت سرگرمیِ همونطور که از اسم انجمنش پیداست..
هرکس نظر متفاوتی داره و الزاما همه ۱۰۰% موافق و یا مخالف نیستن ،ولی خوبه که اگر با هم مخالفیم به نرمی بیان کنیم نه اینکه آرایش جنگی بگیرم ،ضمن اینکه
تکرار میکنم این تاپیک
صرفا جهت سرگرمی و نه مباحثه و مناظره
حالا که یه جمع علمی و تحصیلکرده دور هم داریم خوبه که جهت ترقی همدیگه گام برداریم و نه تخریب..