(۲۵ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بله کلی از بالا و پایین های زندگی من تموم شده دیگه مثل لیسانس، ارشد، کار، سربازی. فکر کنید اگه هر کدوم از اینها یه طور دیگه رقم می خورد شما الان کجا بودید. اگه کامپیوتر قبول نمی شدید احتمالا اصلا هیچ وقت عضو مانشت نمی شدید و این پست رو نمی زدید!
تنهایی استفاده کردن از زندگی لذت داره خوبشم داره. تنهایی میتونم مسافرت اروپایی برم. میتونم کاری که دوست دارم رو انجام بدم. میتونم یه ماشین با دو برابر قیمتی که الان میتونم بخرم رو بخرم.
اینکه آقا با دست پر بره خواستگاری (و قبلش رد شده باشه) این شاعبه رو پیش میاره که اصلا شخصیت آقا مهمه یا شرایطش؟ به علاوه اگه من مقدار خوبی از شرایطم ثابت شده توقع کیس شیش دنگ هم دارم دیگه.
بنده شرایط شما رو کاملا درک میکنم، و متاسفانه همین تفکر رو دارم. والا در این زمینه من نظرم اینه که خیلی فکر نکنید، احتمالا به خاطر تیپ شخصیتی شما و خیلی فکر کردن در مورد مسائل و تجزیه و تحلیل پیش خودتون به این دید رسیدید که اینم میتونه به این دلیل باشه که خیلی با بیرون زد و خورد نداشتید و همش پیش خودتون فکر کردید که از روی این میشه حدس زد چه تیپ شخصیتی هستید و باید یکی match خودتون پیدا کنید.
(۲۶ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۴ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: به قول حمیده خیرآبادی، خُبه خُبه یه نگا بکنی میبینی ۹۰ درصد پسرای ایرانی بعد از یه دهه زندگی توو خارج و پریدن با ماری و سوزی، در به در دنبال دختر ایرانی میگردند، تازه چون کمیاب هم میشن خیلیهاشون هم برمیگردن از ایران ازدواج میکنند یا سفارش میکنند خانواده رو براشون پیدا کنند (یعنی اوضاع طوری میشه که بیخیال روشنفکری میشن و به سلیقهی خانواده هم راضی میشن).
تو هم یه مدت بگذره و سبک سنگین کنی و pros and cons های هر دو رو در نظر بگیری، با کله برمیگردی به آغوش وطن
البته چنین شخصی با چنین تفکری به نظر من نباید بره خارج! باید به قولی melt in بشی اگه میخوای اونجا زندگیت راحت بشه، نه اینکه بری توالت ایرانی بسازی وسط آپارتمان.
البته من داداشم و یکی دیگه از اقوام نزدیکمون از ایران ازدواج کردن(یکی سفارشی یکی هم خودش از قبل پیدا کرده بود) دلیل اصلی این کار هم این بود که به دلیل اینکه زبان انگلیسی زبان اصلی ما نیست به صورت مطلق نمیتونیم ارتباط کامل و عمیق رو برقرار کنیم،
مثلا شما هرچی غلیظ بگی I love you واقعا اون حسه انتقال داده نمیشه.
(۲۶ آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۳۵ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: روانی هم خودتونین
(۲۶ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۴۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پ.ن: به قول یکی از دوستان می گفت دخترا همین که دختر هستن به عنوان نقطه مثبت حساب می کنن.
چند روز نبودیم چه بحثا و جملات زیبایی رد و بدل شده
)
بابا پول جمع نمیشه با کار کردن! به خدا هیچ چیزی جای یه بابای پولدار رو نمیگیره!
من آرزوهایم توی زندگی یکی اینه که توی stackoverflow یه reputation بالا داشته باشم و چندتا gold badge توی چند تا تگ معروف، یکی دیگش هم اینه که توی سایت Codeforces رنکینگ بالای نارنجی داشته باشم : (((. شاید باورتون نشه ولی اینا جز آرزوهای دست اول من هستن