(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: سیم کارت ۴جی شنیدم ولی دوربین نه
از یک خبرنگار شنیدم که دوربینهایی هستن که سیم کارتخور هستن و کار خبررسانی به تحریریه رو تسهیل میکنن، یعنی مثلا تا عکس گرفته میشه، خودکار میفرسته به مقصد!
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: این ایرانیایی که گفته رو جلد رفتن روسیه. این عکس برای نروژه.
چ داستانی ساختین
به نظرم اشتباه نوشتن. حالا فردا میرم روزنامه فروشی میبینم
اردیبهشت ۹۶ رو دارم من
رد گم کنی واسه گمراه کردن Max بوده!
مقصد اصلی >> اسکاندیناوی و در راس اون نروژ!
ضمنا در نظر داشته باشید که دانستنیها دو هفتهنامهستااا نه ماهنامه...
و واسه شما شماره ۱۷۸ (وسط ماه) و این شماره هم ۱۷۹ (آخر ماه) هست. مقاومت نکنید!
یک عضو تیم تحقیق و تفحص مانشت هیــــــــچوقت اشتباه نمیکنه!
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۱ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: خواهش میکنم بهم بگید که در راه مقابله با این بیماری تنها نیستم
چه شکلکهای مظلومانهای!
دلم ریش ریش شد!
هستم آقا، حالا که اینطور شد منم هستم!
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: بابا شما که همیشه اپ و کتابای خفن معرفی میکردین!!
یه زمانی واسه انجام هر کاری (برنامهریزی درسی، کاری، مالی، ورزشی، رژیم غذایی و...) دنبال بهترین کتاب، اپلیکیشن و کلا برنامه بودم ولی دیدم اینا بیشتر از اینکه حل کننده مشکل باشن، پیچیدگی رو زیاد میکنند، یعنی من بیشتر از وقتی که باید واسه اصل کار بزارم باید واسه حاشیه اون بزارم، در واقع برنامهریزی برای برنامهریزی! و دیدم فقط من هم اینطور نیستم و خیلیها کلا درگیر این موضوع هستند. واسه همین ترجیح دادم که هر کاری رو به شیوه خودم تو دفتر برنامهریزی اختصاصی خودم ثبت کنم. من یک راهکار ساده رو پیشنهاد میکنم:
گام یک. یک دفتر برنامهریزی داشته باشید و کل هزینههای پیشبینی شده رو بر حسب تک تک روزها به صورت بهینهترین حالت ممکن یادداشت کنید، حتی کرایه ماشین، مترو و...
گام دو. دو حساب بانکی جداگانه داشته باشید. زمان دریافت حقوق تو اولی پول لازم برای پسانداز رو واریز کنید و مخارج جاری رو هم تو حساب دوم. اگه موضوع حقوق محرمانه به حساب نمیاد و اینکه چقدر پول دارید شفاف هست، حساب اول رو با یکی از اعضای خانواده مشترک افتتاح کنید تا نتونید تنهایی ازش پول برداشت کنید. اگه هم نه بازم موردی نیست، به نظرم همین که دو تا حساب داشته باشیم و درآمدها رو تفکیک کنیم، کافی و مفید هست. البته یک راه دیگه هست، به یکی از اعضای خانواده بگید براتون حساب با الگوریتم "کودکان" و سقف برداشت ماهیانه و روزانه محدود افتتاح کنند، مثلا ماکزیمم ماهی ۱۰۰ هزار و روزی ۱۰ هزار بتونید برداشت کنید.
گام سه. یه قلک سفالی بخرید برای پاداشها! اگه تو دفتر برنامهریزی هزینه جاری رو ۱۰۰ هزار ثبت کرده باشین، حالا سعی کنید از این برنامه جلو بزنید و مثلا یک بار به جای آژانس با تاکسی برید تا مثلا بتونید ۵ هزار اضافه بیارید و بریزید تو قلک! کلا هرچی پول خورد هست رو بندازید توش. من امسال باور نمیکردم از پول خوردهایی که تو قلک انداختم حدود ۲۰۰ هزار جمع شد. همش هم سکه و نهایتا ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ تومانی بود. کلا قلک کیف میده! مهم نیست چقدر توش باشه! خیلی باحاله! فکر به زمان شکستنش به آدم انگیزه حفظ، ریختن پول و سنگین کردنش رو میده...
پ.ن: خندم گرفت!
یه لحظه یادم رفت چند سالمه با این راهکارهام!
)))