زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۰۸:۱۵ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۴۱۸۰۶
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۰۱:۴۱ ق.ظ
قاصدک خبر رسوند تا پامو از مشهد گذاشتم بیرون، برف اومده تا کمر -_-
آخه اینم شد شانس؟ :/
الانم اومدم ی فست فود چون شامی نداشتیم توی خونه. توی کباب ترکی م پیچ پیدا شد.
اینم شد شانس؟ اونم واس یه ادم خوش شانسی مث من؟
#تا سه نشه داستان تموم نمیشه!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: pioneer01 , sss , αɾια , RASPINA
ارسال: #۴۱۸۰۷
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۰۱:۵۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۴ ق.ظ، توسط moslem73421.)
.....
 سپاس‌گزاری شده توسط: sss , pioneer01 , αɾια
ارسال: #۴۱۸۰۸
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۰۲:۵۰ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط:  سیم کارت ۴جی شنیدم ولی دوربین نه[تصویر:  confused.gif]

از یک خبرنگار شنیدم که دوربین‌هایی هستن که سیم کارت‌خور هستن و کار خبررسانی به تحریریه رو تسهیل می‌کنن، یعنی مثلا تا عکس گرفته می‌شه، خودکار می‌فرسته به مقصد! Smile

(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط:  این ایرانیایی که گفته رو جلد رفتن روسیه. این عکس برای نروژه.
چ داستانی ساختین[تصویر:  smile.gif]
به نظرم اشتباه نوشتن. حالا فردا میرم روزنامه فروشی میبینم[تصویر:  smile.gif]
اردیبهشت ۹۶ رو دارم من

رد گم کنی واسه گمراه کردن Max بوده! Smile مقصد اصلی >> اسکاندیناوی و در راس اون نروژ! Smile ضمنا در نظر داشته باشید که دانستنی‌ها دو هفته‌نامه‌ستااا نه ماهنامه... Smile و واسه شما شماره ۱۷۸ (وسط ماه) و این شماره هم ۱۷۹ (آخر ماه) هست. مقاومت نکنید! Big Grin یک عضو تیم تحقیق و تفحص مانشت هیــــــــچ‌وقت اشتباه نمی‌کنه! Big Grin

(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۱ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط:  خواهش میکنم بهم بگید که در راه مقابله با این بیماری تنها نیستم [تصویر:  rolleyes.gif][تصویر:  sleepy.gif]

چه شکلک‌های مظلومانه‌ای! Undecided دلم ریش ریش شد! ConfusedUndecidedBig GrinTongueSmile
هستم آقا، حالا که اینطور شد منم هستم! Big Grin

(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط:  بابا شما که همیشه اپ و کتابای خفن معرفی میکردین!! [تصویر:  sad.gif]

یه زمانی واسه انجام هر کاری (برنامه‌ریزی درسی، کاری، مالی، ورزشی، رژیم غذایی و...) دنبال بهترین کتاب، اپلیکیشن و کلا برنامه بودم ولی دیدم اینا بیشتر از اینکه حل کننده مشکل باشن، پیچیدگی رو زیاد می‌کنند، یعنی من بیشتر از وقتی که باید واسه اصل کار بزارم باید واسه حاشیه اون بزارم، در واقع برنامه‌ریزی برای برنامه‌ریزی! و دیدم فقط من هم اینطور نیستم و خیلی‌ها کلا درگیر این موضوع هستند. واسه همین ترجیح دادم که هر کاری رو به شیوه خودم تو دفتر برنامه‌ریزی اختصاصی خودم ثبت کنم. من یک راهکار ساده رو پیشنهاد می‌کنم:

گام یک. یک دفتر برنامه‌ریزی داشته باشید و کل هزینه‌های پیش‌بینی شده رو بر حسب تک تک روزها به صورت بهینه‌ترین حالت ممکن یادداشت کنید، حتی کرایه ماشین، مترو و...

گام دو. دو حساب بانکی جداگانه داشته باشید. زمان دریافت حقوق تو اولی پول لازم برای پس‌انداز رو واریز کنید و مخارج جاری رو هم تو حساب دوم. اگه موضوع حقوق محرمانه به حساب نمیاد و اینکه چقدر پول دارید شفاف هست، حساب اول رو با یکی از اعضای خانواده مشترک افتتاح کنید تا نتونید تنهایی ازش پول برداشت کنید. اگه هم نه بازم موردی نیست، به نظرم همین که دو تا حساب داشته باشیم و درآمدها رو تفکیک کنیم، کافی و مفید هست. البته یک راه دیگه هست، به یکی از اعضای خانواده بگید براتون حساب با الگوریتم "کودکان" و سقف برداشت ماهیانه و روزانه محدود افتتاح کنند، مثلا ماکزیمم ماهی ۱۰۰ هزار و روزی ۱۰ هزار بتونید برداشت کنید.

گام سه. یه قلک سفالی بخرید برای پاداش‌ها! اگه تو دفتر برنامه‌ریزی هزینه جاری رو ۱۰۰ هزار ثبت کرده باشین، حالا سعی کنید از این برنامه جلو بزنید و مثلا یک بار به جای آژانس با تاکسی برید تا مثلا بتونید ۵ هزار اضافه بیارید و بریزید تو قلک! کلا هرچی پول خورد هست رو بندازید توش. من امسال باور نمی‌کردم از پول خوردهایی که تو قلک انداختم حدود ۲۰۰ هزار جمع شد. همش هم سکه و نهایتا ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ تومانی بود. کلا قلک کیف می‌ده! مهم نیست چقدر توش باشه! خیلی باحاله! فکر به زمان شکستنش به آدم انگیزه حفظ، ریختن پول و سنگین کردنش رو می‌ده...

پ.ن: خندم گرفت! Smile یه لحظه یادم رفت چند سالمه با این راهکارهام! Smile)))
 سپاس‌گزاری شده توسط: pioneer01 , SepidehP , RASPINA , Skyrim
ارسال: #۴۱۸۰۹
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۰۷:۰۴ ق.ظ
یک هفته است خیلی تنبل شدم! از دست خودم عصبانیم.

There is no there there.
 سپاس‌گزاری شده توسط: pioneer01 , αɾια
ارسال: #۴۱۸۱۰
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۱۰:۱۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۱۲ ق.ظ، توسط αɾια.)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۱ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط:  قاصدک خبر رسوند تا پامو از مشهد گذاشتم بیرون، برف اومده تا کمر -_-
آخه اینم شد شانس؟ :/
الانم اومدم ی فست فود چون شامی نداشتیم توی خونه. توی کباب ترکی م پیچ پیدا شد.
اینم شد شانس؟ اونم واس یه ادم خوش شانسی مث من؟
#تا سه نشه داستان تموم نمیشه!
درعوضِ اون شانس تپلی که خدا بهتون داده این دوتا قابل چشم پوشیه! Smile
ولی واقعا پیچ بود؟؟ دندونتون نشکست Confused

(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۴ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط:  این سیستم گفتگو دیگه خیلی بهم ریخته
اعلان هایی که باید بیاد نمیاد
الانم که الکی داره اعلان میده
تا ثابت نکنه از دایرکت اینستا بدتره ول کن نیست Big Grin

آدم های کوچک و حقیر با عقده های بزرگ ترسناکند،
زیرا از صدمه زدن به دیگران...
هراسی ندارند!
 سپاس‌گزاری شده توسط: crevice , moslem73421
ارسال: #۴۱۸۱۱
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۱۰:۳۹ ق.ظ
قصه به هر که می‌برم فایده‌ای نمی‌دهد
مشکل درد عشق را حل نکند مهندسی

سعدی
ارسال: #۴۱۸۱۲
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۱۱:۰۶ ق.ظ
عاشق مفلس اگر قلب دلش کرد نثار / مکنش عیب که بر نقد روان قادر نیست
عاقبت دست بدان سرو بلندش برسد / هر که را در طلبت همت او قاصر نیست
از روان بخشی عیسی نزنم دم هرگز / زان که در روح فزایی چو لبت ماهر نیست
روز اول که سر زلف تو دیدم گفتم / که پریشانی این سلسله را آخر نیست

من اگر شاعر بودم و حافظ هم سبک و صنفم بود عمرا شعر میگفتم! Big Grin

think positive
 سپاس‌گزاری شده توسط: sss
ارسال: #۴۱۸۱۳
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۰۱:۵۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ب.ظ، توسط Paraande.)
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۵۰ ق.ظ)Milestone نوشته شده توسط:  یه زمانی واسه انجام هر کاری (برنامه‌ریزی درسی، کاری، مالی، ورزشی، رژیم غذایی و...) دنبال بهترین کتاب، اپلیکیشن و کلا برنامه بودم ولی دیدم اینا بیشتر از اینکه حل کننده مشکل باشن، پیچیدگی رو زیاد می‌کنند، یعنی من بیشتر از وقتی که باید واسه اصل کار بزارم باید واسه حاشیه اون بزارم، در واقع برنامه‌ریزی برای برنامه‌ریزی! و دیدم فقط من هم اینطور نیستم و خیلی‌ها کلا درگیر این موضوع هستند. واسه همین ترجیح دادم که هر کاری رو به شیوه خودم تو دفتر برنامه‌ریزی اختصاصی خودم ثبت کنم. من یک راهکار ساده رو پیشنهاد می‌کنم:

گام یک. یک دفتر برنامه‌ریزی داشته باشید و کل هزینه‌های پیش‌بینی شده رو بر حسب تک تک روزها به صورت بهینه‌ترین حالت ممکن یادداشت کنید، حتی کرایه ماشین، مترو و...

گام دو. دو حساب بانکی جداگانه داشته باشید. زمان دریافت حقوق تو اولی پول لازم برای پس‌انداز رو واریز کنید و مخارج جاری رو هم تو حساب دوم. اگه موضوع حقوق محرمانه به حساب نمیاد و اینکه چقدر پول دارید شفاف هست، حساب اول رو با یکی از اعضای خانواده مشترک افتتاح کنید تا نتونید تنهایی ازش پول برداشت کنید. اگه هم نه بازم موردی نیست، به نظرم همین که دو تا حساب داشته باشیم و درآمدها رو تفکیک کنیم، کافی و مفید هست. البته یک راه دیگه هست، به یکی از اعضای خانواده بگید براتون حساب با الگوریتم "کودکان" و سقف برداشت ماهیانه و روزانه محدود افتتاح کنند، مثلا ماکزیمم ماهی ۱۰۰ هزار و روزی ۱۰ هزار بتونید برداشت کنید.

گام سه. یه قلک سفالی بخرید برای پاداش‌ها! اگه تو دفتر برنامه‌ریزی هزینه جاری رو ۱۰۰ هزار ثبت کرده باشین، حالا سعی کنید از این برنامه جلو بزنید و مثلا یک بار به جای آژانس با تاکسی برید تا مثلا بتونید ۵ هزار اضافه بیارید و بریزید تو قلک! کلا هرچی پول خورد هست رو بندازید توش. من امسال باور نمی‌کردم از پول خوردهایی که تو قلک انداختم حدود ۲۰۰ هزار جمع شد. همش هم سکه و نهایتا ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ تومانی بود. کلا قلک کیف می‌ده! مهم نیست چقدر توش باشه! خیلی باحاله! فکر به زمان شکستنش به آدم انگیزه حفظ، ریختن پول و سنگین کردنش رو می‌ده...

پ.ن: خندم گرفت! Smile یه لحظه یادم رفت چند سالمه با این راهکارهام! Smile)))
مرسی خیلی خوب بود. الانم من دو تا حساب دارم یکی برای هزینه های جاری، یکی برای پس انداز ولی حس میکنم بازم جدا کردن این دوتا باعث نمیشه از اون یکی برداشت نکنم. شاید بهتر باشه اون حسابی که واسه پس انداز هست رو حساب بلند مدت کنم‌.
دفتر برنامه ریزی به نظرم خیلی مفیده... قلک هم باحاله و خیلی دوس دارم ولی فک نکنم آدمی باشم که پول خورد هامو جمع کنم چون واسه تاکسی لازم میشه.

پ.ن: باورم نمیشه من پنج شنبه ها خونم! Smile
 سپاس‌گزاری شده توسط: ele
ارسال: #۴۱۸۱۴
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۳۱ ق.ظ)Milestone نوشته شده توسط:  به اون کانگروی خشن می‌اومد ولی به این سیب مظلوم نه! [تصویر:  biggrin.gif]
فقط چرا آبیه؟ مگه سیب آبی با لپ قرمز هم داریم؟ نکنه بلوبری سیب نماست؟ [تصویر:  biggrin.gif][تصویر:  smile.gif]
بله داریم. علم پیشرفت کرده Tongue

همه در حسرت یک پروازند؛
من به پرواز نمی اندیشم؛
به تو می اندیشم؛
تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی..
ارسال: #۴۱۸۱۵
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۰۴:۲۷ ب.ظ
چقدر آدمای نایسی ن آخه! -_-
حداقلِ حداقلِ ش از خودم ناامید شدم ک اینقد انسان پلیدی م نسبت ب اینا Big Grin
ارسال: #۴۱۸۱۶
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۰۵:۱۴ ب.ظ
ترنجستان سروش، دیگه اون ترنجستان سروش سابق نمی‌شه. Sad
ارسال: #۴۱۸۱۷
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۰۵:۵۱ ب.ظ
پسر باید خوشتیپ باشه.

پ.ن: اشاره به کاربر خاصی هم نباشه.Cool

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ارسال: #۴۱۸۱۸
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۰۶:۱۶ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۵:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  پسر باید خوشتیپ باشه.

پ.ن: اشاره به کاربر خاصی هم نباشه.Cool

مرسی لطف داری Big Grin

There is no there there.
 سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989
ارسال: #۴۱۸۱۹
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۰۶:۲۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۶:۲۶ ب.ظ، توسط pioneer01.)
DUNNO
ارسال: #۴۱۸۲۰
۲۳ آذر ۱۳۹۶, ۰۷:۲۱ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۱ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط:  یه بیماری هست به اسم tutorial mania، به این صورت که مثلا الان visual studio 2017 اومده؛ و بیمار اقدام به دانلود آموزش های موجودش میکنه. درصورتی که داخل هاردش آموزش از ورژن ۲۰۰۸ هست ولی هنوز extract هم نکرده. هنوزم راه درمانی براش پیدا نشده. بیمار فقط در شرایطی که نتونه داخل git یک پروژه Sample بدرد بخور پیدا کنه حاضر میشه یکی از ویدئوهای دانلود شده رو ببینه.
یه ورژن خفیف تر همین بیماری lynda mania هست. هرچی front-end و back-end لیندا میذاره میرن دانلود میکنن. ریا نباشه خودم یه مدت آموزش های گرافیک لیندا رو هم میگرفتم Cool
خواهش میکنم بهم بگید که در راه مقابله با این بیماری تنها نیستم RolleyesSleepy
بیماری بدتر اینه میری پنجتا کتاب زبان میخری که کار کنی ولی متن اول کتاب رو میخونی میگی اینو که بلدم ی مقدار استراحت کنم برای بعدی ، ولی هیچوقت استراحتت تموم نمیشه Big Grin واقعا اگه جایی بود میبستنت به تخت و به زور زبان یادت میدادن داوطلبانه میرفتم ثبت نام میکردم

آموزش های لیندا فقط برای وقتی بدرد بخورن که از موضوعی که میخوای یاد بگیری هیچییی نمیدونی و میخوای ببینی این چی هست اصلا ، وگرنه شیش ساعت آموزشش اندازه نیم ساعت هم محتوای مفید نداره

راهی به انتها هست؟
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA , Skyrim , SepidehP

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۲۶۳ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۳۸,۲۳۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۲۹۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۶,۶۱۳ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۳۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۲۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۴۰ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۰۸ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۵۷۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۰۷ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close