(۱۷ آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۶ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: اواتار میتونه جنبه های از شخصیت طرف رو نشون بده من حس میکنم که یه هماهنگی بین اون عکسه و نوشته ها هست که میشه طرز فکر یا شخصیت طرف
دقیقا!!
الان اون آدمی که از من خوشش نمیاد و منم بالطبع! برداشته عکس محبوب منو گذاشته!! و حس منفی اون آدم باعث میشه نسبت به اون محبوب هم یکم دلسرد بشم!!
(۱۷ آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۲۷ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: ینی الان فک میکنی متنای منو یه بچه قنداقی (قنداغی!) نوشته؟ -_-
بچه قنداقی نه، ولی یه شخصیت فعالِ بانمکِ خوش برخوردِ عاقل!
(۱۷ آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۲۷ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: من فک کنم عاشق خودت شدی..
لایک
(۱۷ آذر ۱۳۹۶ ۰۸:۳۴ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: به نظرم اون بچه اگه الان حرف شنوی نداره دلیلش رفتار و تربیت خانواده اس. بچه که از اول نافرمان به دنیا نمیاد.
بعضیا میان خیلی روشنفکرانه(افراطی) بچه رو تربیت میکنن به طوریکه بچه از کنترل خارج میشه و واقعا دیگه نمیشه جمعش کرد!(مثل زنعموی من)
(۱۷ آذر ۱۳۹۶ ۰۸:۳۴ ق.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: اصن خوشحال میشن بچه شون کار اشتباه انجام میده مثلا کسی رو اذیت میکنه :|
بعضیام کلا آزار دارن ،به نظر من قبل از رفتن به مهمونی به بچه میگن رفتیم اونجا حسابی آتیش بسوزون تازه جایزه هم میدیم بهت!! (مثل الناز وقتی که مامان شه و بیاد خونه من!!)
و برای چندمین بار اینو با خودم تکرار میکنم که: مدرک، بالا/خارج نشینی،
شعور نمیاره! بفهم دلِ من!