(۰۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۷:۲۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: نقل قول: یکی از حرف حساب ترین جواب هاییه که توی این تاپیک دیدم. شاید خیلی ساده از رو این جواب رد شید ولی من خودم اینو تجربه کردم. بهذجای اینکه به خودتون بگید همین الان برم سر کار x تومن دربیارم به خودتون قول بدید بشینید سر کاری که دوست دارید وقت بزارید ی سال دیگه برید سر کار ۴x تومن دربیارید. مخصوصا رشته ما که خیلی خوب میشه توش این کار رو کرد. حس میکنم فریمورک های جاوا اسکریپتی و شاید شاید شاید kotlin برای اندروید آینده ی خوبی داشته باشه. مطمئن باشید اگه ی سال با تمام وجود کارکنید سال بعد بدون کار نمیمونید و حتی تو شغل های خوب هم حق انتخاب خواهید داشت
مشخص کنید در مورد شهرستان حرف می زنید یا تهران.
همه ایران، تهران نیست.
بله همین طور هست تهران اصلا قابل قیاس با شهرستان نیست
بعد کنکورم شروع به یادگیری MVC گرفتم تا یه جاهایی هم خوب رفتم و وسطای کار رفتم دنبال کار ولی اینجا اصلا برنامه نویسی نمیخواد یه تعداد محدودی شرکت هست که کارهای حرفه ای و آنچنانی انجام نمی دن الان یک ماهی هست حوصله یادگیری هیچی ندارم ...
احتمال یه موقعیت کاری برام توی اصفهان فراهم شد ولی واقعا شرایط رفتن به یه شهر دیگر را ندارم اصلا چرا برای کار برم یه شهر دیگه؟
در نهایت امروز رفتم یه جا مصاحبه . یه کار غیر مرتبط با رشته ام شاید یه کم اگسل بخواد با شرایط ویژه مثلا دو سه ماه آموزش بدون حقوق و عدم تعهد استخدام و بیمه حتی بعد از اتمام دوره آموزشی [شکلک گریه]
اگر مطمئن بودم اینجایی که هستم کار مرتبط بابرنامه نویسی پیدا می کنم بکوب دنبال یادگیری بودم حتی نمیخوابیدم
حتی حاضرم یکسال هم وقت بذارم ولی با این شرایط انگیزه نمیمونه برا آدم