(۱۴ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۱ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: تو تهران از کجا می تونم ادکلن خوب بخرم؟
اینترنتی بخرم؟
عطر؟ تهران؟ اصل؟ >> مغازههای خیابون وزرا!
عطر؟ تهران؟ غیر اصل اما نسبتا خوب؟ >> دستفروشان خیابون وزرا یا فردوسی!
عطر؟ اینترنت؟ >> اگه تکنولوژی تست بوی آنلاین داشته باشه موافقم!
در غیر این صورت ممکنه بین یک عطر واحد ولی در دو زمان خرید متفاوت، تو معیارهایی مثل پخش بود، ماندگاری و ختی کارخونه سازنده تفاوت داشته باشیم که نمیشه از راه دور تشخیص داد، تازه این در صورتی هست که بدونیم چه عطری میخوایم، اگه ندونیم که دیگه خیلی عجیب میشه!
البته یه کار دیگه هم میشه کرد، البته رایگان!
هر روز مغازههای یک راسته رو انتخاب کنیم و بریم تمام عطرهاشون رو روی لباسمون تست کنیم و هیچی نخریم بیایم بیرون!
بعد دوباره روز بعدی هم این کار رو انجام بدیم، البته با تغییر قیافه جوری که شناسایی نشیم!
(۱۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۰۳ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: میگه از دید ما هنوز بچه ها در حدی نیستن که بخواهیم باهاشون قرارداد پولی تمددید کنیم!!!
از دید من هم تو یک آدم عوضی پررو هستی...
جواب دندونشکنی بود! خیلی خوشم اومد!
(۱۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۱۱ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: منم رفتم یه هفته برای یه شرکتی سایت زدم پولمو ندادن سایتو اوردم پایین، هاستشم منتقل کردم به پنل کاربری خودم
خیلی کار جذاب و هیجانآوری بود، عاشق این حرکتهای انقلابی هستم!
البته شما یک اصل رو نادیده گرفتید، اینکه ابتدا باید وابستهشون میکردید و بعد وبسایت رو پایین میکشیدید!
یک بار یک شرکتی حدود ۲۰ درصد از مبلغ باقیمونده رو نمیداد! خیلی پولدار بودنا!
بعد من آمار این وبسایت دستم بود و میدونستم روزی چند هزار تا بازدید دارن، دیگه یه شب صبرم لبریز شد و در یک اقدام انقلابی با گذاشتن یک ";" دوستداشتنی
در بین کدها سایت رو پایین کشیدم و خوابیدم! یهویی دیدم هشت صبح یکی زنگ میزنه!
خودش بود! مدیرعامل شرکت، میگفت بابا امروز صبح قرار بود فلان تاجر محصولاتمون رو ببینه، گفتم خب که چی؟ بنده خدا نیت بدی نداشت، دعوا هم نداشت، فقط شماره کارت میخواست!
(۱۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۱۱ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: حالا موندم با این هاست با پلن سازمانی چیکار کنم که استفاده بهینه رو ازش برده باشم.
همین حالا هم که بهره بردید، یک نمونه کار شرکتی آنلاین دارید که میتونه تو رزومهتون قرار بگیره! و در عین حال از اون طریق براش مشتری پیدا کنید و مشخصاتش رو به مشخصات شرکت جدید تغییر بدید!
اگه میخواین پس بدین، اکثر شرکتها تو پنل خودشون یک بخشی دارن با عنوان DownGrade که میتونید بخش قابل توجهی از وجه پرداختی رو پس بگیرید.
یک راهحل بهینهتر هم هست، یک بیزینس آنلاین افتتاح کنید واسه خودتون!
یکی از اساتید تجارت الکترونیک دانشگاه تهران میگفت تا سال ۲۰۵۰ رشد مادی فضای وب با رشد مادی فضای فیزیکی غیر قابل مقایسه هست و اون موقع معاملات اصلی نه بر سر زمین و آپارتمان و... که بر سر وبسایتها و دامنههاست و یکی از مهمترین پارامترهای این ارزشگذاری هم قدمت اون بیزینس تو اینترنت هست، واسه همین میگفت هر فردی (حتی عادی و غیر کامپیوتری) باید سعی کنه یک پلن جامع واسه بیزینس تحت وب پیدا کنه که تحت مالکیت خودش یا شرکت خودش باشه.