چنان بارونی میاد که همش دعا میکنم سیل نیاد و مثل انیمیشن پونیو، صبح که چشامو باز میکنم خودمو سوار بر لحاف تشک و شناور روی موج های خروشان سیل نبینم!
(۱۱ مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۲۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: هوا تازه داره خوب میشه
۲۰ درجه شده
هوای ۲۰ درجه اوایل شهریور ماست و اونطرفا تازه داره هوا خوب میشه.. این طرفا ولی تازه داره هوا ناجوانمردانه سرد میشه
الان دما ۹ درجه س
(۱۱ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۲ ق.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: آره ساعت هایی که میگذره به کنار ، حجم خووووره !!
من یه بسته ۱۰ گیگ واسه ۳ماهم گرفتم ،الان ۱ ماه گذشته ۵ گیگ رفت! همشم تو اینستا
اینترنت من نامحدوده و همین مشکل ساز شده...
چون حجمی باشه مجبوره آدم حواسش جمع باشه الکی تو اینستا نچرخه و حجمش تموم نشه. تو وقت هم اینجوری صرفه جویی میشه
واقعا مزخرفه! اصلا نمیدونم چه جذابیتی داره که آدم نمیتونه دل بکنه ازش!
از دیروز که حذفش کردم حس میکنم هر روزم ۴۸ ساعت شده! : )))
(۱۱ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۱۳ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: اینستا واقعا بدترین شبکه اجتماعی هست و حیف وقت و حجم نت که براش صرف بشه. صفحات پابلیک که همش شده پز دادن و عکسای با سوژه و کپشنای تکراری و فالوور جمع کردن برای تبلیغات و پول گرفتن.
دقیقا!
من که از این صفحات پابلیک ِ «آی ملت من خیلی خوشم و شما هم مثل من خوش باشید!» متنفر بودم همیشه
وهیچ وقت اینجور پیج ها رو دنبال نکردم. کاملا معلومه خوشی طرف الکیه! بعدها هم که فهمیدم تبلیغاتین خوشحال شدم گول خوشی الکیشون رو نخوردم.
یه کلیپی دیده بودم تو کانالی در مورد اینستا جالب بود. نشون میداد که هر کسی تو زندگیش نداشته هاش رو تو اینستا نشون میده. حیف پیداش نکردم الان لینکش رو بفرستم ولی قشنگ نشون میداد همه چطور تو اینستا دروغ میگن! کلیپ ایرانی هم نبود و این بیماری الکی خوشی مختص ما ایرانی ها نیست. واقعا تو اینستا همه چی الکیه و الکی الکی هم ، همه چیزای الکی به همه آدمایی که اونجان مربوط میشه.. و حیف وقت واقعا.