(۲۳ تیر ۱۳۹۶ ۰۳:۳۷ ق.ظ)naser.71 نوشته شده توسط: تو بحث جنسیت واقعا نمیشه گفت کجا حق دخترا پایمال میشه کجا پسرا. اما شرایط برا پسرا تو ایران هموارتره به هر لحاظ که نگاه کنی و این خیلی بده به نظر من هرکس باید بتونه از استعدادش استفاده کنه . مثلا تو اخبار ورزشی دخترارو خیلی کمرنگ نشون میدن. اصلا نشون نمیدن. یا خیلی از شغلا برا زن نیست. از طرفی پسرا هم زیر بار مسئولیت له میشن همش دغدغه کار و پول دارن.
درسته الان وضع بهتر شده ولی همچنان به طور میانگین دخترها در انتخاب محل تحصیل و کار، نوع شغل، ساعات رفت و آمد، رفت و آمد با دوستان، انتخاب نوع پوشش و .... محدودترن
(۲۳ تیر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۱ ق.ظ)salam5 نوشته شده توسط: این قوانین نانوشته و تقسیم بندی ها رو خود مردا انجام دادن، تقریبا زنها هیچ نقشی توش نداشتن
کمپینی در افغانستان راه افتاده به نام "نام من کجاست؟". برای مقابله با قانون مردانه ای که حتی حق خطاب شدن با نام خود رو از زنان گرفته
-------------------------------
بحث دختر و پسر از زمان کودکی و شعر پسرا شیرن .... در جریانه و هرگز به نتیجه نخواهد رسید مگر از دریچه چشم مقابل به قضیه نگاه کنیم. اینها هم که میگم مثاله تا شما هم از این طرف ماجرا رو ببینید؛ وگرنه من هم دیدم زنهایی رو که از جنسیتشون سواستفاده میکنن و هم مردهایی رو که انصاف رو رعایت میکنن
(۲۳ تیر ۱۳۹۶ ۰۷:۳۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: به به، میبینم بحث ازدواجه که ترد فعاله دوباره
آقای بلک فرمودن من دیگه تو تاپیک ازدواج نمی نویسم ولی همیشه خودشون دوباره بحثو به جریان می اندازن
--------------------------------
پ.ن ۱: روشی وجود داره که خودمون مشخص کنیم تا کجای متن تو یه پست باشه؟
پ.ن ۲: جذام و انگ صحیحه