(۲۷ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۰۵ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: سلام
دوست عزیز میشه لطفا در موردش کمی توضیح بدید
برنامه نویسی های زیادی رو تا نیمه راه رفتم و کنار گذاشتم و کلی آموزش های متفاوت هم دانلود میکنم و نگاه نکردم
دلیل کنار گذاشتنشون هم فکر کنم این باشه که اوایل یادگیری همه چیز روشنه ، همه ی کد رو میفهمی ولی بعد از مدتی حجم زیادی کد رو از اینترنت کپی میکنی که شاید مقدار زیادی رو ندونی چیه ، شایدم من زود ناامید میشدم . بین همشون فقط دلم واسه برنامه نوشتن با C تنگ شده .
.... فقط میدونم جاوا اسکریپت چیه ... از شما میخوام بگید که چه کارهای خوبی میشه باهاش کرد و چه خلاقیت هایی میشه بکار برد .
AngularJS, Angular , React اینا یه سری فریم ورک هستن که جدیدا شرکتها برای نوشتن برنامههای تحت وبشون از اونا استفاده میکنن، الان یه شغل جدید بوجود اومده به نام برنامه نویس فرانت اند یا سمت کلاینت که کل کارش میشه همین مسائل،بازار کارش خیلی خوبه و حتی میتونم بگم نیروی خبره توی این زمینه خیلی کم هست(منظورم تهران هست). من خودم دو سال هست که دارم با این فریم ورک کار میکنم.
(۲۷ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۳۹ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: اینطوری نمیشه برنامه نویسی یاد بگیری باید بری تو یه شرکتی حتی رایگان کار کنی تا به مرور یاد بگیری ...
شرکت من میشناسم که پول هم بهت میده و دوره آموزشی میگذاره که شما کار یاد بگیری، منتهی همه این شرکتها متاسفانه تهران هستن.
و آدم میشناسم که یک خط کد بلد نبود بزنه و الان داره برای من طاقچه بالا میزاره
، خلاصه برنامه نویسی هم واسه خودش دنیایی داره