(۱۲ فروردین ۱۳۹۶ ۰۲:۱۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: همیشه واسم سوال بوده که چرا کد مقاله ها به راحتی در دسترس نیستن،و همین موضوع باعث شده که از جامعهی اکادمیک بدم بیاد ! یکی مثل simon funk که میاد یه ایدهی خیلی خفن رو توی وبلاگش مطرح میکنه بدون اینکه مقالش کنه حتی ! و اون وبلاگ میاد توی مقاله ها بهش ارجاع میشه و میشه پایهی خیلی مقاله های دیگه ...
کلا جامعهی آکادمیک به نظرم خیلی مزخرف هست و تک و توکی آدم درست و حسابی توی این جامعه پیدا میشه که اون رو قابل تحمل میکنه ...
من بقیه را نمیدونم ولی شخصا به جز وقتی که از طرف استاد راهنما و یا بقیه فشار وارد بشه دوست ندارم کدمو منتشر کنم چون بیشتر وقت ها کد را با اصول مهندسی نرم افزار نمیزنیم میخوایم در سریع ترین زمان بالا سیستم بالا بیاد و روش را تست کنیم برای همین دوست ندارم کد غیر حرفه ای را نشون کسی بدم! خیلی وقت ها حتی اجرای کد کلی ترفند و روش داره و اگر کد را همینطوری بدیم به بقیه اصلا ممکنه حتی نتونن اجراش کنن مگر این که برای کد مستند مفصل بنویسیم و کد را سازمان دهی کنیم کمی که این خودش وقت گیره.
توی اینترنت هم این موضوع زیاد بحث شده و خیلی ها همین موردو اعلام کردن به عنوان دلیل.
دلایل دیگه هم هست. مثلا وقتی یک سیستمو بالا میارید میخواین روی اون چند تا مقاله دیگه هم بدین اگر کدو منتشر کنید یک جورایی به رقیب هاتون فرصت میدین که کارهای بعدی را همزمان با شما شروع کنند و یه جورایی رقیب میتراشید. البته من خودم با این دلیل موافق نیستم.
به نظرم اگر انتشار کد اجباری بشه و همه ملزم به این کار بشن در بلند مدت خوبه ولی اگر اینطوری باشه که یک سری منتشر کنن و یک سری نکنن یه جورایی وضعیت نابرابر میشه. توی ریسرچ مربوط به بایوانفورماتیک چیز جالبی که من دیدم اینه که افراد Web Server مقاله هاشونو میسازن که افراد میتونن مستقیم کوئری بزنن و جواب بگیرن البته توی این فیلدها داده ها و فرمتشون استانداردتره.