من اگه کسی که باهاشم بهم خیانت کنه چه دوستم باشه چه شوهرم هرکی میخواد باشه
هیچی بهش نمیگم چون اینجور آدما خبره هستن توی صغری کبری چیدن و کلی توجیه و بهانه میارن پس سکوت میکنم اما جوری از زندگیم محوش میکنم ک انگار اصلا وجود نداشته و دیگه نگاهشم نمیکنم
خیانت اصلا قابل بخشش نیس
حتی تصورشم زجرآوره
چه معنی داره بخشش اصن.. همچین آدم هایی لیاقت بخشش رو ندارن
(۲۱ اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۱۰ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: (19 اسفند ۱۳۹۵ ۰۴:۵۳ ب.ظ)Innocence نوشته شده توسط: یکی از دوستام نامزد کرده بود بعد متوجه شد نامزدش داره بهش خیانت میکنه به من گفت بیا باهم بریم مشاور تنها نمیتونم و از این حرفا
رفتیم پیش مشاور و جریان رو من براش گفتم چون دوستم همش داشت گریه میکرد
مشاور گفت عزیزم این ک اشکالی نداره مردها زنشون رو دوس دارن اما خب از بقیه هم خوششون میاد
من که مونده بودم این از کجا مدرک گرفته واقعا
به جای اینکه حال دوستم خوب بشه بدتر شد
بعضی مشاورها واقعا حرفاشون احمقانه اس
البته نظر من هم همینه دوست عزیز
واقعا اشکالی نداره
همه ادمها اکبر جوجه یا کوبیده و کلی غذای خوشمزه دوست دارن ولی دلیلی نمیشه که اب دوغ خیار یا نیمرو اصلا دوست نداشته باشند گاهی هم هوس خوردن اینا رو میکنن دیگه !!!!
این نحوه سیاست یه زن هست که این علایق و تنوع طلبی رو مدیریت کنه
مشاوره احتمالا میخاسته به دوستت دلداری بده که خیلی اوضاع رو وحشتناک نبینه و یه ذره ارومش کنه
اشکالی نداره؟ چطور اشکال نداره وقتی طرف بهت میگه دوست داره بعد پنهانی با شخص دیگه ای ارتباط برقرار میکنه
این یعنی تمام مدت بازی میداده آدمو و دروغ میگفته
چطور ممکنه آدم همزمان دو نفر رو دوس داشته باشه مگه قلب آدم گاراژه ک چند نفر توش جا بشن همزمان
من اصلا نمیتونم درک کنم
کسی که تنوع طلبه و نمیتونه با یه نفر باشه چه اجباری براش هست ک ازدواج کنه واقعا؟ ازدواج یعنی تعهد یعنی توی خوشی و غم کنار هم باشیم کسی ک نمیتونه این مفهوم رو بفهمه ک آدم داغونیه اصن..
خیانت ک همش نباید فیزیکی باشه اتفاقا ب نظر من خیانت عاطفی دردش بیشتره همین ک طرف ب شخص دیگه ای فکر کنه یعنی خیانت..
اعتقاد من اینه بخشیدن خوب نیس اینجور وقتا اما اگه هم آدم بخواد ببخشه طوری نیس ببخشه اما بگذره از طرف.. یه خیانتکار مشکل داره از نظر فکری و روحی باید تحت روانکاوی قرار بگیره کودکی مناسبی نداشته یه مشکلی توی زندگیش بوده قطعا ک اینجوری میشه
زندگی با همچین آدمی اصلا خوشایند نیس
حرف شما دقیقا مشابه اون جمله ی معروف بعضی از پسرهاست ک میگن مگه هرکسی ک تلویزیون داره نباید سینما بره
ما آدمیم کالا و غذا نیستیم ک طرف دو روز بعد هوس قورمه سبزی یا سینما کنه
وای خیلی برام سخت و تکان دهنده بود این حرف شما..