(۲۹ بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۳۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: دوستان گلم ، این پستی که من گذاشتم سپاس یا لایکش برا چی بود واقعا ؟
من دنبال راه حل هستم واقعا
من عذرخواهی میکنم. به شخصه خیلی اوقات منظورم از سپاس اینه که: "سوالی که پرسیدید سوالِ من هم بود، ممنون که مطرحش کردید."

یا اینکه: "سپاس برای دغدغه مند بودن" یا حتی یه همدلیِ ساده. میخواستم جواب هم بدم ولی میدونستم دوستان جوابهای بهتری دارن. خداروشکر که دوستان راهنمایی های خیلی خوبی کردند.
جدای از این صحبت ها، درموردِ کمک به دیگران دو نکته همیشه برام مهم بوده:
اول اینکه چطور افرادِ نیازمندِ واقعی رو پیدا کنیم.
دوم اینکه چطور بهشون کمک کنیم تا خدایی نکرده کوچکترین ناراحتی ای براشون پیش نیاد.
برای راه حلش هم بیشتر از این که بخوایم خودمون حضوری اقدام کنیم، میشه از طریق انجمن ها کمک کرد. البته اگه از نزدیکانمون باشن شاید سخت تر باشه، چون احتمال اینکه شناخته بشیم و کمکمون رو نپذیرن بیشتره.
+ این جمع های دانشجویی که گوشه و کنار شهر دنبالِ افراد نیازمند هستن و کمکهای خیلی خوبی بهشون میکنن رو خیلی قبول دارم. خیلی صادقانه و بی ریا کار میکنن. حتی چند هفته پیش شنیدم که به خانواده هایی که برای درمان بیمارشون از شهرستان میان و اکثرا اطراف بیمارستانها ساکن میشن و امکانات مناسب در اختیارشون نیست، غذای گرم میدن. و کلی کار دیگه. مثل حرکت قشنگی که ماه رمضان انجام میشه و اطعام نیازمندان هست.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
همیشه دوست داشتم توی این جمعیت ها عضو باشم. به خصوص اونایی که خودشون میزنن به دلِ روستاها و مسیرهای صعب العبور، برای پیدا کردنِ محرومینِ واقعی، درمانِ بیمارانِ بی بضاعت، ساخت راه و جاده و خونه و مدرسه و بیمارستان، تدریس به بچه های مناطق دور افتاده و... البته همین دور و برمون کم نیستن افراد نیازمند ولی شناساییشون واقعا سخت شده.
(۲۹ بهمن ۱۳۹۵ ۰۵:۲۳ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: به امام جمعه اون مسجد بگو که در پایان سخنرانی های خود قبل از اقامه نماز بگه بنده خدایی مشکلی دارن تا مردم که برای نماز رفتن هر کدام دو هزار تومان هم کمک کنن کلی پول جمع میشه
حالا جمعه هم نبود، درِ مساجد هر روز به روشون بازه (صرفاً جهتِ تلطیفِ فضا)

خیلی دیدم که امام جماعت مسجد با شناختی که داشته باعث شده کمک بشه. البته متأسفانه وقتی تو یه محله همچین شرایطی فراهم میشه امکان سوءاستفاده هم پیش میاد و خیلی باید دقت بشه که حتما به نیازمند واقعی کمک بشه. (این رو هم دیدم) ولی روش خیلی خوبیه. تشکر.
(۲۹ بهمن ۱۳۹۵ ۰۵:۲۷ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: متاسفانه فکر زیاد آدم رو بیش از پیش بیمار می کنه. اینکه بدونند کسی یاور و کمک شون هست که تنها نمونند خیلی مهمه. این افراد به دلیل فقط بصورت مداوم در فکر آینده و ... هستند و کلا مریضی چیزی هست که از همین فکر بوجود میاد.
این هم خیلی مهمه. خیلی وقتها شاید گوش دادنِ به دردِ دلشون از کلی کمک مالی مفیدتر باشه. اینکه بدونن فراموش نشدن. تشکر از شما. ارسال قبلیتون هم راجع به کودکان کار خیلی عالی بود.
ببخشید پُرحرفی کردم. همون یه سپاس بزنم کافیه!