(۱۱ بهمن ۱۳۹۵ ۰۱:۵۶ ب.ظ)James Sullivan نوشته شده توسط: بنده کارشناس مذهبی یا مشاوره خانواده نیستم فقط حرف های ایشان را در برنامه زده بودند بیان کردم.سوالاتی از قبیل این که :اگر دختر خانم خواستگاری از آقا پسر کند خوب نیست؟ و یا آقا پسر با دختر خانمی ازدواج کند که از لحاظ مالی وضع بسیار خوبی دارند این زندگی سرانجام خوبی نخواهد داشت؟ و....حرفای ایشان بر اساس تجربه های داشتن هست.و عبارتی به کار بردند که "هیچ عامی نیست که تخصیص نخوره"یعنی تمام مطالبی که بیان کردند کلیت دارد عمومیت ندارد.بله دختر خانم ممکن خواستگاری کنند در تنش های زندگی مرد حرفی که در نظر بالا بیان کردم را نزند.یا پسری با دختر پولدار ازدواج کند زندگی خوبی داشته باشند. این استثنا هست از کجا معلومه ما هم همین روند در پیش بگیریم خوشبخت میشیم.پس در این موارد باید احتیاط کرد احتیاط شرط عقل است معایب طرف را نوشتن تجزیه و تحلیل کردن و بر اساس عقل تصمیم گیری کردن.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
فایل صوتی برنامه گلبرگ تاریخ ۲۷/۴/۸۷
سلام.
من فایل های ایشون رو دو سال پیش گوش دادم. با بعضی از حرف های ایشون موافق بودم و با بعضی هم مخالف. مثلا معیارهای انتخاب همسر از نظر ایشون رو من دوست داشتم.
اما چون شما در مورد حوا گفتید خواستم بگم چرا جبرئیل جلوی حضرت خدیجه رو نگرفت؟ و جوابی هم نگرفتم : )
همه این چیزهایی که دوستان مانشتی ما و آقای دهنوی تو اون برنامه گفتند برمیگرده به عرف جامعه ما.. و نه مذهب ما. و فقط یک برداشت شخصی از عرف جامعه الانه. و برداشت شخصی آدم ها هم ممکنه متفاوت باشه. ممکنه همین استثنایی که شما میفرمایید، اکثریت باشه و فقط برداشت ما اینه که این ها استثنان! ممکن هم هست البته که اینطور نباشه.
مذهب زمان شموله ولی عرف نه. عرف رو ما آدم های همین جامعه با قضاوت ها و برداشت هامون از رفتارهای بقیه میسازیم. ممکنه چیزی که امروز عرفه پنج سال بعد عرف نباشه و چیزی که الان عرف نیست پنج سال بعد عرف باشه.
گفتید «ما».. البته که من شامل این ما نمیشم! چون به همین دلایلی که شما گفتید و مهم تر از این ها بیش از حد مغرور بودنم اگر روزی «دچار» شدم، همچین کاری رو برای خودم نمیپسندم. اگر سنم کم بود شاید تحت تاثیر احساساتم قرار میگرفتم ولی الان که به ثبات رفتاری و اخلاقی رسیدم، نه! اما به نظرم دخترانی که ابراز علاقه میکنند و تواناییش رو دارن، دختران محکمی هستند. جسارت و شجاعت عجیبی تو عشق دارند و از بلاتکلیفی بیزارند.