(۱۴ مهر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: با اینکه روزی چند بار به ورزش ۳ سر می زنم اما مغزم به طور خودکار تبلیغاتشو سانسور می کنه و متن اصلی رو میخونه.
ad block چرا نصب نمیکنی. خوبیش این هست که سایتهای پربازدید رو خودش تبلیغاتش رو از قبل حذف میکنه و نیازی نیست دستی تعیین کنی.
(۱۴ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ق.ظ)so@ نوشته شده توسط: قبلنا به هرکسی که میل میدادم...
اینطوری شما فقط خوندنش رو متوجه میشید، نخوندش رو نمیشه با قاطعیت گفت. کافی هست تنظیمات اپلیکیشن/نرمافزار ایمیلش عکسها رو بلاک کنه. در این صورت ایمیل شما رو میخونه بدون اینکه track بشه.
ضمن اینکه بعضی از اپلیکیشنها یا سرویسدهندههای ایمیل، در پایین ایمیل، آدرس اون پیکسلی که برای track اضافه شده رو هم به صورت تکست الحاق میکنند، یعنی طرف علاوه بر اینکه track نمیشه، متوجه هم میشه شما قصد این کار رو دارید. چون بعضی وقتا ممکن هست قسمتی از متن شما به صورت شکلک در بیاد که در این صورت به اون هشدار داده میشه ایمیل حاوی تصویر هست، ولی این سری دیگه رسماً لینک تصویر رو هم میذاره.
ضمناً بعضی وقتا ممکن هست طرف ایمیل رو نخونه ولی برای شما پیام بیاد که خونده. این مشکل وقتی پیش میاد که...
(۱۴ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۲ ب.ظ)m.h.124 نوشته شده توسط: یکی از اساتیدمون ایمیلهاشون را به انگلیسی جواب میدن.
من همش فارسی سوال می کنم ایشون هم همش انگلیسی جواب میدن.
جالبه ...
اگر درستون رو تا مقاطع بالاتر ادامه بدید متوجه میشید چه لطفی بهتون کردند.
من با دکتر رامسین زبان تخصصی داشتم، انصافاً خیلی قوی بود. یک چهارم از کل جلسات به نحوهی نوشتن نامه/letter و ایمیل اختصاص پیدا کرد و خودشون هم گفته بودند که حداقل در مورد درس زبان تخصصی اگه ایمیل فارسی بزنیم جواب نمیدهند.