(۰۸ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۱۶ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: دین دار واقعی ادعا میکنن که دیدن!!!
چرا ما نمبینیم!!!
دوست من شب تا صب نماز میخونه . تا حالا حرف رکیک به دهنش نیومده!!!! اما میخاد بره سرکار با پارتی میره!! این دینشه!!
دین دار واقعی کسی نیست جز اونی که داره به خلق خدا یه خدمتی میکنه بدون اینکه انتظار داشته باشه بره بهشت.
کم نیستن ادمای خوب و خیر رسون . اما کسانی که شبو روز جا نماز آب میکشن پولشون رو هزینه رفتن به خونه خدا میکنن .که چی بشه!!
نمیشه همه هنرمون این باشه که دین داریم...
دین دار باید به یه دردی بخوره نه اینکه همه ادعاش این باشه که دین داره. اکه دین داری به یه دردی بخور!!!
دین فقط دستمایه شده که از تنبلی ها فرار بشه . از تلاش برای رسیدن به موفقیت فرار بشه. و تهش بگی که بیخیال من خدارو دارم.
تو این پست ازت خوشم اومد و واقعا حال کردم چون هم نظر با منی
بزا بیشتر توضیح بدم
من کسی رو می شناسم که پنج بار مکه رفته و همیشه تسبی به دست هست خدا رو ذکر می کنه و شاید میلیاردر هم باشه ولی ندیدم دست کسی رو بگیره مکه رفتن یکبارش کافی بود پول داری در راه خدا کمک کن ( مثلا یه صندوقی خودت درست کن و به کسانی که می خوان ازدواج کنن خودت وام ۱۰ میلیونی بده بدون دریافت سود ) ولی نمی بینم
دقیقا دین دار باید کسی باشه که به درد جامعه بخوره خدا هم اینو می گه ولی همه که توانایی کمک کردن به مردم رو ندارن یکی پول نداره می تونه با مهربانی و درست صحبت کردن به مردم کمک کنه یکی با درد دل کردن با کسی ...
می دونی مشکل کجاست تو یه تعداد آدم هایی رو دیدی و اینا ادعای دیندار بودن رو دارن ولی چون کارهایی می کنن که نباید بکنن ما مشکل رو در دین می بینیم نه دوست من همیشه گفتم دین مشکل نداره اون شخص مشکل داره
تو دنیای واقعی هم وقتی از کسی که روزه نمی گیره مثلا می پرسم برای چی روزه نمی گیری می گه فلان کس روزه می گیره ولی فلان خلاف رو هم می کنه مثلا شراب می خوره می گه نماز خون ها همشون اینطوریند و نقص رو در اسلام می دونه ... این تفکر اشتباه است
من خودم به سختی به کسی کلمه مومن رو نسبت بدم ...