(۰۴ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: ای ول میبینم که مهارت داری!
البته تا جایی که تست کردم بهترین مدل تنبیه مدل خارجیاس؛ ینی یه دونه بزنی پشتش که نیم متر بپره تو هوا. هیچ اثری هم بجای نمیزاره!
نه بابا با پشت زدن که مگس هم اوخ نمیگه.
ما یه همسایه داشتیم که بچهش خیلی تخس و پر رو بود. ۸ سال اینا پیش داشتیم خونهمون رو از نو میساختیم که اینم هی میومد سرک میکشید. یه روز اومد یه بیل رو برداشت، ما هم عجله داشتیم. هر کاری کردیم نداد. خیلیییی پر زور بود و به خانوادهی پدری که همهشون نره غول هستند رفته بود. من یه پام رو گذاشتم روو پاهاش که تکون نخوره، بیل رو محکم کشیدم ولی باز ول نکرد! داداشم بیل رو بلند کرد یه دو متر اینا، بعد اینم دو دستی ازش آویزون شد و باز ول نکرد! مقدار زیاد خاک و اینا ریخته شده بود و آب جمع شده بود خیس و کثیف شده بودند، تا اینکه بابام اومد با دو انگشت یه مقدار از اون گِلها رو برداشت و کرد توو حلق این، بعدش ول کرد و گریهکنون رفت
کلاً هر روز یه بساطی باهاش داشتیم. بعدش هم که کار تموم شده بود یه روز با خواهرش اینا اومدند و اونا رفتن ولی این نخواست بره. اونا هم به زور میخواستن ببرنش و من دلم به حالش سوخت، بهشون گفتم که شما برید توو کوچه من این رو میارم. بعد باهاش تا دم در خونه رفتیم و خواهرش اینا رو انداختم بیرون و زود در رو بستم که این داخل خونه بمونه. بعد نشستم و از سوراخ در داشتم چک میکردم که رفتن یا نه و این پسره هم کنارم داخل بود که چشم توو چشم شدیم و بهم گفت "میزنم دهنت کج بشهها"!! بعد من ظرف یک دهم ثانیه فکر و جمعبندی کردم که من این همه تلاش کردم تا این توو خونه بمونه، بعد این هست جواب خوبیم؟ همونجا چنان زیر گوشش زدم که ملق زد پرت شد توو کیسههای کچ که پشت در گذاشته بودیم
بعدش هم با یه تیپا انداختمش بیرون
یه بار هم ۳ سالش اینا بود و توو حیاطشون بود، بعد من داشتم رد میشد بهم زبوندرازی میکرد همینطوری بی علت! منتهی فقط سرش رو از در بیرون میکرد نمیدونم چرا و خودش مشخص نبود. دیدم بابام داره از سر کوچه میاد و ظاهراً متوجه شده جریان چیه. یواشکی اومد از کلهش گرفت و کشید از حیاط بیرون و فوری درشون رو بست. بعد فهمیدیم بندهی خدا شلوار (و متعلقات) نداشته کلاً، فرار کردیم جفتمون کنج خونه