(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۳ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: این اپراتورهای همراه انگار اصلا حقوق مصرفکننده واسشون مهم نیست!
میگم چرا با اینکه پیامهای تبلیغاتی رو قطع کردم، بازم پیام میاد واسم؟ میگه اینا خدمات ارزش بر افزوده هست و قطعشدنی نیست! (یعنی چی ارزش افزوده؟!)، بعد میگم خب، حالا چرا همش شارژم کم میشه؟ میگه شما خودتون خواستید تو سرویسهای "انجمن دیابت!"، "اخبار یورو ۲۰۱۶" و... عضو بشین! میگم بابا من اصلا این پیامارو باز نکرده میبندم، چطور ممکنه ارادی عضوشون بشم؟!
تازه حالا به فرض محال یورو یه چیزی! ولی دیگه دیابت چرا؟! |: این چیه اسمش واقعا؟ نوعی دزدی نیست این کار؟! الکی نیست جدیدا سیمکارت رایگان خیرات میکنن، بگو از این طرف پولارو بالا میکشن! اون شارژ شگفتانگیز رو راست میگن، درست هم هست، ولی شگفتیش در اینه که یهو صفر میشه! حتی دیوید کاپرفیلد هم نمیتونه اینطوری شگفتزدتون کنه که اینا میکنن!
باز ما رو انداختی یاد این اپراتورهای لعنتی ! نکن آقا ما اعصاب نداریم !
ما کلاً شعور تجاریمون بیشتر از این نیست ! وقتی طرف خودش درکش نمیرسه راه موفقیت در احترام به مشتری و اعتبارسازی هست , ما چکاری از دستمون برمیاد !
کلاً ایرانی جماعت بزرگترین مرحله ی زرنگی رو کلاه گذاشتن و تیغ زدن مردم می دونه !
هیچکی هم تو این خراب شده نیست که جلوی اینا رو بگیره !
آخه چقدر بی در و پیکری !
هیچوقت پیشرفت نکردیم ,چون هیچ وقت لیاقت پیشرفت کردنو نداشتیم !
همه میگن خارجی ها نون علمشون رو میخورن ! ولی من میگم نون فرهنگشون رو میخورن .