هر کسی از ظن خود شد یار من !!!!!
لطفا دقیق بخوانید وبرداشت درست داشته باشید
برگرفته از تفسیر المیزان جلد ۱۳
.............رسول خدا (صلى اللّه علیه وآله وسلم )اضافه کرد که در آسمان هفتم دریاها از نور دیدم که آنچنان تلالوداشتند که چشمها را خیره مى ساخت ودریاها از ظلمت ودریاها از رنج دیدم که نعره مى زد وهر وقت وحشت مرا مى گرفت یا منظره هول انگیزى مى دیدم از جبرئیل پرسش مى کردم، مى گفت بشارت باد ترا اى محمد شکر این کرامت الهى را بجاى آور وخداى را در برابر این رفتارى که با توکرد سپاسگزارى کن، خداوند هم دل مرا با گفتار جبرئیل سکونت وآرامش مى داد وقتى اینگونه تعجبها ووحشتها وپرسشهایم بسیار شد جبرئیل گفت: اى محمد! آنچه مى بینى به نظرت عظیم وتعجب آور مى آید، اینها که مى بینى یک خلق از مخلوقات پروردگار تواست، پس فکر کن خالقى که اینها را آفریده چقدر بزرگ است با اینکه آنچه تو ندیده اى خیلى بزرگتر است از
آنچه دیده اى آرى میان خدا وخلقش هفتاد هزار حجابست واز همه خلایق نزدیکتر به خدا من واسرافیلم و بین ما وخدا چهار حجاب فاصله است حجابى از نور حجابى از ظلمت حجابى از ابروحجابى از آب .................
...وحجابهائى است که خداوند به وسیله آنها خود را در پرده انداخته واگر این حجابها نبود نور عرش تمامى آنچه که در آن بود را پاره مى کرد واز پرده بیرون مى ریخت .....
نرم افزارتفسیر المیزان جلد ۱۳
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ایضا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
چشمها را باید شست جور دیگر باید دید
نام علی را بردید .این هم از زبان علی (ع) - هرچند همان منبع بالا از کسی است که بی شک شاگرد بی همتای علی ست وشاگرد درسهای استادش را پس می دهد -
شناسایی متقین از نظر مولا .که بهترین راهنما برای هر شخصی می باشد
......خداوند در باطنشان بزرگ، و غیر او در دیدگانشان کوچک است........
منظور من مقایسه صحنه های به تصویر کشیده شده از معراج پیامبر با عظمت ظاهری برخی فیلم های عظیم هالیوودی بود که شاید در ذهن خیلیها قدرت برتر شده یادمان باشدکه خدا از همه چیز برتر است .مقصود توهین به کشف های علمی غرب نبود که همان هم در نگاه مثبت کمک به راحتی بشریت است و در ضمن در قران کریم هرجند از پیروان ادیان اهل کتاب خواسته شده به اسلام روی اورند اما در آیه ۱۹۹ سوره آل عمران نوشته: البته از میان اهل کتاب کسانى هستند که به خدا و بدانچه به سوى شما نازل شده و به آنچه به سوى خودشان فرود آمده ایمان دارند در حالى که در برابر خدا خاشعند و آیات خدا را به بهاى ناچیزى نمىفروشند اینانند که نزد پروردگارشان پاداش خود را خواهند داشت آرى خدا زودشمار است (۱۹۹)
وهمچنین در آیه ۱۹۶ آل عمران: مبادا رفت و آمد [و جنب و جوش] کافران در شهرها تو را دستخوش فریب کند (۱۹۶) ترجمه دیگر همین آیه: تو را دنیا مغرور نکند( وغمگین نشوی وقتی بینی کافران شهرها در تصرف آرند ۱۹۶-ـل عمران در ادامه در آیه ۱۹۷ آمده دنیا متاعی اندک است .....)
فکر هم می کنم که نشان دادم که دیدم نسبت به ادیان دیگه چیه چون من که چیزی نمی فهمم قران راهنمای ماست میبینی همه نوع آدمی هست و خدا دانای وبیناست .
(۳۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ق.ظ)barca_bg نوشته شده توسط: اونا بیشتر از ما به خدا نزدیک شدن قوانین الهی رو خیلی بهتر از ما فهمیدن و به کار بستن این از یه جهت رفتاری هم که اونا با هم دارن که خیلی بیشتر شبیه اون چیزی هست که دین از ما خواسته!
یه نگاه به این کتاب بندازید ونویسندش وسزگذشت نویسندش که چه سرنوشتی داشته بعد از این که به قول شما از ارتباط قوانین الهی خبر دار شد .
در ضمن من خودم در نوشتهام اشاره کردم که از آدمهای متظاهر به دینداری و در باطن ... چقدر بدم می آمده و چقدر در این که من کششی به دین نداشتم تاثیر داشتند دوست من! کاش متن را دقیقتر می خواندید .یا علی