(۰۴ مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: راستی بچهها نمی دونم مختار می بینید یا نه ؟ این هفته اگه ۴۰ امین قسمت مختار باشه تموم می شه و شهید میشه . من همیشه فکر می کردم اهالی کوفه بی وفا هستند اما آیا می دونید از سپاه ۶ هزار نفری مختار که درون قصر محاصره شدند بیش از ۵ هزار ایرانی هستند( که همشون بعد از تسلیم گردن زده می شوند )و مختار رو یاری نمی کنند و فقط ۱۹ نفر به همراه مختار بیرون می آیند و جنگ می کنند . یه سوال از شما دارم شما اگه جای اون ۵ هزار نفر بودید به همراه مختار بیرون می یومدید ؟ یا جزء ۷۲ نفر یار امام حسین می شدید ؟
من سوال شما رو با یه سوال پاسخ میدم:
چرا شما همیشه درمورد قرنها پیش سوال میکنید که اگه فلان مکان و فلان زمان بودید چی کار میکردید؟ بهتر نیست سوال رو این جوری تغییر بدید: امروز در ایران و در سال ۱۳۹۰ برای رضای خدا و پیشرفت خودتون(ایرانی) و سربلندی ایران و رهایی از ... چه قدمی برداشتید؟؟؟؟؟( تو نقطه چین هر چیزی که از نظرتون بد هست و قضاوتش با وجدان بیدار هست میتونید بذارید.)
این اهدافی که بالا نوشتم دقیقا اهداف امام حسین تو زمان و مکان ما و بنا به اقتضای موقعیت ماست. اگر الان این اهداف رو دنبال میکنید یا حداقل به فکر این هستید که این اهداف رو تحقق بدید مطمئن باشید که قرنها پیش هم حتما حسینی بودید اما اگه غیر از اینه و برای مقاصد شخصی و منافع دون حاضرید خودتون رو جلوی هر کس و ناکس خوار و خفیف کنید شک نکنید که یزیدی هستید.
امروز خیلیا رو میبینیم که حاضرن برای ترفیع گرفتن یا از دست ندادن پست دست به هر کار ناشایستی بزنن، زیر آب همکار رو بزنن، حقایق رو کتمان کنن، کاسه لیسی کنن، مثل ریگ بیابون دروغ بگن و هزار کار غیرانسانی دیگه. مگه فقط کسایی که رو امام حسین شمشیر کشیدن یزیدی هستن؟ والا افراد سپاه یزید به نان به نرخ روز خورهای امروزی( هر جای دنیا که میخوان باشن.) شرافت دارن اونا با امام حسین خصومت داشتن و اینا با انسانیت!!!