(۲۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: فکر میکنم این که شما میگید مال ۶ سال قبله. بنده خدا عملا" هم انگار در مداوایش دولت به قولهایش عمل نکرده بود.ولی او اینکار را برای دولت نکرده بود. او انسان بسیار بزرگی است. ولی بنظرم او حالت کلی نبود.یا اگه بود دیگه الآن او یک استثناء داره میشه . حالت کلی یه چیز دیگه است.
کم کم گذشت و شجاعت را باید بچه ها در کتابهاشون بخونن.
من نگفتم مثالم در حالت کلی هست. من مثال نقض آوردم

.
این موردی که شما می فرمایید بر می گرده به سیاست اشتباه دولت و آموزش و پرورش در انتخاب معلم.
اگه دانشجویان آموزش ابتدایی در ایران را ببینین دقیقا متوجه می شین که اینا بدرد تنها کاری که نمی خورن دبیری هست(البته استثنا هم هست). این دانشجویان اکثرا در رشته های درسی خودشون جز بدترین ها بودن و فقط جهت استخدام وارد این عرصه شدن.
ولی در خارج بهترین دبیرها برای تدریس به کودکان انتخاب می شن. و کسانی انتخاب می شن که به این رشته علاقه دارن و از روی اجبار وارد این رشته نشدن.
مثل این می مونه که شما بجای استفاده از فیوز از پیچ گوشتی استفاده کنین. درسته که کار می کنه ولی موقعی که نیاز هست نمی شه انتظار داشت مثل فیوز بپره.
از کسی که عاشق کارش و مهمتر از اون عاشق بچه نیست نمی شه انتظار داشت جون خودشو برای اونا فدا کنه.