(۲۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من نمیدونم چرا همه چی به هم ریخته است ولی تلویزیون میگه همه چی خوبه.
دیشب معلوم شد سازمان هلال احمر ۵۰ میلیون از پول بلیط دانشجویان برای شرکت در مسابقات دانشجویان جهان را داده که اصلا" تورنومنت معتبری نیست. البته هزینه کلش حدود یه میلیارد بوده.از اونطرف در شهرهای شمالی مردم را داره سیل می بره و کسی گوشش بدهکار نیست.
میگن دلار ۲۲۰۰ تومانه ولی دلال دم میدان فردوسی میگه ۳۳۰۰ میخرم ۴۰۰۰ میفروشم .
هر چی که میخوایم یا نیست یاقیمتش دو سه برابر شده. یکی از همکارهام پدرش حنجره اش را بدلیل سرطان در آوردن و یه دستگاه ویبراتور میخواد که بتونه حرف بزنه. این دستگاه را میذارن روی حنجره همان کار حنجره را میکنه. بنده خدا پیرمرد هفتاد ساله ،سواد هم نداره که بتونه حرفاش را بنویسه. این دستگاه ساده را تا دو ماه پیش فراوان بود الآن نیست.
من قصد سیاه نمایی ندارم کاری هم به تحریم ها ندارم ولی واقعا" سفیدنمایی کاذب هم اصلا" خوب نیست.
مثال ما مثال کشتی هست که سوراخ شده بجای اینکه همه مون دنبال بستن سوراخ باشیم تا غرق نشیم ، هر کی زورش میرسه پاش رو میزاره رو سر بقیه و میره بالا تا از کف کشتی فاصله بگیره. ناخدای کشتی هم مدام میگه ساحل نزدیکه. سوراخش هم کوچیکه. مشکلی نداره تحمل کنید میرسیم. مردم ما مردمی عالی و صبورند!!!!!! حالا اونیکه اون زیر مونده و دستش کوتاهه به کی بگه که بابا این خبرا نیست.
تلویزیون دست همون ناخداییه که خودش کشتی رو سوراخ کرده، خودش وعده تعمیر میده، اما خودش رو دیدبانی کشتی نشسته و داره بال بال زدن مردمی که از ترس غرق شدن اون پایین به این سو و آنسو میدون رو میبینه، بهشون می خنده و آخرشم براشون فاتحه می خونه. دیدبانی اونقدر بلند هست که تا کشتی به ساحل برسه، آب به اونجا نفوذ نکنه.
من هنوز وعده ۴۵ روزه برای ساختن خونه های آذربایجانی های عزیز، تو گوشم زمزمه میکنه، شمال غرب کشور روز به روز داره سردتر میشه، هرشب رو توچادر خوابیدن با این هوای سرد کار آسونی نیس. ایا این تمام تلاشیه که انجام می گیره تا خونه این عزیزان ساخته بشه؟ هیچی روبراه نیست آقا فرداد، هیچی.
تمام درد ما، از فهمیدن ما و ساکت ماندن ماست.