(۲۵ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۰۸ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۲۸ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: قصد سر بحث باز کردن نداشتم! کلامتون رو متوجه نشدم. جمله تون برام نامفهوم بود وگرنه نظرات رو در این باره که خوندم فقط خندیدم، بحث برانگیز نبود.
قسمتای خندهدارش رو هایلایت کنید مام بخندیم
شاید خنده شما رو به منصه ظهور نمیرسونه که خوندید و نخندیدید
![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
وگرنه که پستا هست چند صفحه قبل.
البته ناگفته نمونه این نوع خنده از نوع خنده هاییه که مثلا شما دارید یه کاری انجام میدید و کلی م جدی گرفتین ش بعد یه نفر دورتر با یه لبخند و یه آرامش خاصی نیگاتون میکنه فقط!!
(۲۵ خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۴۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (25 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۲۸ ق.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: (24 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بحثشو قبلا تو همین تاپیک داشتیم. نمیخوام دیگه سر بحث رو برای بار هزارم باز کنم. تو همین تاپیک بگردید پیدا می کنید.
قصد سر بحث باز کردن نداشتم! کلامتون رو متوجه نشدم. جمله تون برام نامفهوم بود وگرنه نظرات رو در این باره که خوندم فقط خندیدم، بحث برانگیز نبود.
جمله ام واضح بود. باز کنم ضمیرش شخص بنده هستم نه شما.
بله حتما به طور کلی واضح بوده ولی
من چون متوجه نشدم پرسیدم و هنوز هم متوجه نشدم و دیگه مهم نیست
![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
و متوجهم که ضمیر بازکنم شخص شماست و مشخصا جمله منم اینو می رسوند که من هم قصد ندارم باعث بشم سر بحث رو باز کنید و سوالم بخاطر اینه که جمله تون و متوجه نشدم نه اینکه بخوام بحثی شروع بشه دوباره.
امروز مطلب فوق العاده ای خوندم از #رضا_غبیشاوی که خیلی حرف دل بود. میدونین، من خیلی وقتها تو گوشه کنار خیابونها آدمهایی رو میبینم که آهنگ گذاشتن و مشغول رقص و آواز هستن. خودم یه سر سوزن استعداد رقص ندارم ولی همیشه از دیدنش لذت میبرم. ولی خب آدم ته دلش میخواد این شادی ها رو تو مملکت خودش تجربه کنه، نه جایی که کسی حتی زبان مادریش رو هم متوجه نمیشه. خلاصه که این نوشته حرف دل من هم بود:
در خبرها آمده بود که در مجلس قرعه کشی کرده اند تا چند نفرشان به خرج بیت المال به جام جهانی روسیه اعزام شوند. اما به نظرم بهتر است همه ۲۹۰ نماینده به جام جهانی اعزام شوند و تا هر وقت که دوست داشتند آنجا باقی بمانند!
همه ۲۹۰ نماینده مجلس را بفرستید جام جهانی تا آدم های متفاوت و متنوع در رنگ و زبان و شکل های مختلف ببینند. همه را بفرستید تا صدای جدید بشنوند. تا جای جدید و فضای تازه ببینند. همه را بفرستید تا بروند و ببینند دولت ها به صورت حداکثری در زندگی مردم دخالت نمی کنند؛ بروند تا ببینند زنان و مردان می توانند در کنار هم در ورزشگاه بنشینند و فوتبال تماشا کنند بی آن که کسی منقلب شود؛ بروند تا شاید صدای خوش و موسیقی به گوششان بخورد و با هنر مهربان تر شوند.
بروند خوش بگذرانند شاید با خوش بودن ملت راحت تر کنار بیایند؛ شاید خوش شان آمد و دلشان به رحم آمد و با سفرهای خارجی مردم کمتر مخالفت و عوارض خروج را کم کردند. بروند با صنعت سرگرمی و اوقات فراغت آشنا شوند، شاید آن را به رسمیت شناختند و از آسیب زدن به آن صرف نظر کردند.
بروند و چند هفته ای زندگی عادی را تجربه کنند فارغ از کار و تماس های تلفنی ممتد و جلسات بیهوده و حرف های بی حاصل؛ شاید دریابند زندگی عادی یعنی چه؟ همانی که مردم ایران می خواهند: زندگی عادی!
امیرعلی_ق