زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۰۸:۱۵ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۴۳۳۸۱
۰۲ بهمن ۱۳۹۶, ۱۱:۱۷ ب.ظ
قوی باش reticent! قوی باش.

دارم به این فکر می‌کنم که کاش جایی به دنیا اومده بودم که سر ۱۸ سالگی خانواده و جامعه به سمت مستقل شدن هُلم می‌دادند.

باید بیشتر تلاش کنم، بیشتر سختی بکشم و بیشتر بخندم.

چی می‌شد شبانه‌روز به‌جای ۲۴ ساعت ۳۲ ساعت بود؟
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: sss , ele
ارسال: #۴۳۳۸۲
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۱۲:۰۸ ق.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۰۲ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:  دوتایی؟
شد ۳تا Smile

آدم های کوچک و حقیر با عقده های بزرگ ترسناکند،
زیرا از صدمه زدن به دیگران...
هراسی ندارند!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: Riemann
ارسال: #۴۳۳۸۳
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۱۲:۱۷ ق.ظ
مصاحبه رئیس جمهور و آقای رشیدپور دیدید؟
جالب بود. وقت کم بود وگرنه رشیدپور بیشتر جوابهای کوبنده میداد
بحث توئیت- بحث سخنرانی کردن رئیس جمهور در مناطق زلزله زده که فیلمی ازش پخش نشده!
قرار شد فردا صبح در برنامه اقای رشیدپور ، اون تیکه فیلمی که رئیس جمهور از ماشین پیاده شده و با مردم زلزله زده صحبت کرده را پخش کنن-_-
 سپاس‌گزاری شده توسط: Skyrim
ارسال: #۴۳۳۸۴
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۴۲ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط:  من از میان همه شما، منتظر کسی بودم که نیامد
ای بابا حالا باید تابلو میکردی Big Grin اومدم Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: salam5
ارسال: #۴۳۳۸۵
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط:  قوی باش reticent! قوی باش.
میخواستمسیستم را خاموش می کردم یاد این متن افتدم برگشتم مانشت
یک راند دیگر مبارزه کن , وقتی پاهایت چنان خسته اند که بزور راه میروی .

یک راند دیگر مبارزه کن , وقتی بازوهایت چنان خسته اند که قدرت گارد گرفتن نداری .

یک راند دیگر مبارزه کن , وقتی خون ازدماغت جاریست وچشمانت سیاهی میرود و چنان خسته ای که آرزو میکنی حریف مشتی به چانه ات بزند و کار را تمام کند .

یک راند دیگر مبارزه کن , و به یاد داشته باش مردی که همواره یک راند دیگر مبارزه میکند هرگز شکست نمیخورد .

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: The BesT , diligent
ارسال: #۴۳۳۸۶
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۳۳ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:  
(02 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ب.ظ)reticent نوشته شده توسط:  قوی باش reticent! قوی باش.
میخواستمسیستم را خاموش می کردم یاد این متن افتدم برگشتم مانشت
یک راند دیگر مبارزه کن , وقتی پاهایت چنان خسته اند که بزور راه میروی .

یک راند دیگر مبارزه کن , وقتی بازوهایت چنان خسته اند که قدرت گارد گرفتن نداری .

یک راند دیگر مبارزه کن , وقتی خون ازدماغت جاریست وچشمانت سیاهی میرود و چنان خسته ای که آرزو میکنی حریف مشتی به چانه ات بزند و کار را تمام کند .

یک راند دیگر مبارزه کن , و به یاد داشته باش مردی که همواره یک راند دیگر مبارزه میکند هرگز شکست نمیخورد .

سلام دوست عزیز.
اُمیدوارم خوب باشید.

به‌موقع و عالی بود.
مرسی. Smile

بعداً نوشت:البته من اول راهم و نااُمید نبودم و نیستم اصلاً. Smile
اما خب شرایطی که دارم ایجاب می‌کنه که روز و شب به خودم یادآوری کنم: قوی باش reticent جانم. قوی باش. شرایطت هر چقدر سخت بود تو سخت‌تر و محکم‌تر باش. من مطمئنم تو از پس تمام‌شون برمیای.
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA
ارسال: #۴۳۳۸۷
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۱۲:۵۰ ق.ظ
دلم میخواد استعفا بدم ولی نمیدونم از چی و از کجا Undecided

پ.ن: مرسی که مهربون شدی، تو این موقعیت فقط یه همچین چیزی میتونست یکم آرومم کنه Smile

هراسی ندارند!
ارسال: #۴۳۳۸۸
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۱۲:۵۳ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۵۳ ق.ظ، توسط Skyrim.)
(۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۱۷ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط:  مصاحبه رئیس جمهور و آقای رشیدپور دیدید؟
بحث توئیت- بحث سخنرانی کردن رئیس جمهور در مناطق زلزله زده که فیلمی ازش پخش نشده!
قرار شد فردا صبح در برنامه اقای رشیدپور ، اون تیکه فیلمی که رئیس جمهور از ماشین پیاده شده و با مردم زلزله زده صحبت کرده را پخش کنن-_-

نمیدونم چرا موقع مصاحبه، این واژه ها تو مغزم رژه میرفتن: سفسطه، مغلطه، فرافکنی، پیچش، خمش، کرنش ... (این آخریا نمیدونم چه ربطی داشت) UndecidedDodgy

سرشارم از خیال ولی این کفاف نیست
در شعرِ من حقیقت یک ماجرا کم است ...
 سپاس‌گزاری شده توسط: The BesT , big cloud , نارین
ارسال: #۴۳۳۸۹
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۱۲:۵۴ ق.ظ
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

سپاس‌گزاری شده توسط: αɾια , James Sullivan , نارین
ارسال: #۴۳۳۹۰
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۵۳ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط:  
(03 بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۱۷ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط:  مصاحبه رئیس جمهور و آقای رشیدپور دیدید؟

نمیدونم چرا موقع مصاحبه، این واژه ها تو مغزم رژه میرفتن: سفسطه، مغلطه، فرافکنی، پیچش، خمش، کرنش ... (این آخریا نمیدونم چه ربطی داشت) UndecidedDodgy

اونجا که رشیدپور گفت کلیدتون نتونست توئیت را باز کنه قشنگ بود. احساس کردم روحانی بهش شوک وارد میشد بخاطر هرکدوم از تیکه های رشیدپور. ولی خوب خودشو کنترل میکرد و بحث را جمعش میکرد. Smile
سفسطه که به حرفی میگن که از پایه غلط هست ولی براساس یکسری منطقهای باز هم اشتباه نتیجه گیریهای به مراتب اشتباه تر گرفته میشه. از کدوم صحبتهاشون اینجوری متوجه شدید؟ (جالبه بدونم دیدگاهتون چی بوده که به واژه سفسطه رسیدید؟ )
 سپاس‌گزاری شده توسط: نارین
ارسال: #۴۳۳۹۱
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۰۲:۲۴ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۰۱:۵۶ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط:  اونجا که رشیدپور گفت کلیدتون نتونست توئیت را باز کنه قشنگ بود. احساس کردم روحانی بهش شوک وارد میشد بخاطر هرکدوم از تیکه های رشیدپور. ولی خوب خودشو کنترل میکرد و بحث را جمعش میکرد. Smile
سفسطه که به حرفی میگن که از پایه غلط هست ولی براساس یکسری منطقهای باز هم اشتباه نتیجه گیریهای به مراتب اشتباه تر گرفته میشه. از کدوم صحبتهاشون اینجوری متوجه شدید؟ (جالبه بدونم دیدگاهتون چی بوده که به واژه سفسطه رسیدید؟ )

کلا توقع داشتم رشیدپور سوالات چالشی تری بپرسه، به خصوص در مورد ارز و دلار.مثلا اونجا که رشیدپور پرسید درمورد دلار خیالمون راحت باشه و روحانی گفت بله ... آخه این چه سوالیه؟ و بدتر این چه جوابیه؟!! ممنون که ما رو از نگرانی در آوردی!!
یادمه برای امتحانات تشریحی دروس حفظی؛ اگر جواب سوالی رو نمیدونستم، صورت سوال رو restate می کردم به عنوان جواب مینوشتم Cool
اگر سوال ۳-۴ نمره داشت حداقل ۱ نمره شو میگرفتم.
اینجا هم همینه، طرف میگه فلان وعده ت چی شد؟ ولی چون خودش همی میدونه وعده عملی نشده و حرفی هم برای دفاع نداره، به بحث شاخ و برگ میده و موضوع رو منحرف میکنه. یک مجری خوب باید جواب های قانع کننده بگیره.

سرشارم از خیال ولی این کفاف نیست
در شعرِ من حقیقت یک ماجرا کم است ...
 سپاس‌گزاری شده توسط: big cloud , The BesT
ارسال: #۴۳۳۹۲
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۰۲:۴۷ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۵۲ ق.ظ، توسط sss.)
یه دوستی که همیشه در قرعه کشیا خوش شانس بود, برنده خودرو ۲۰۰ میلیونی ناقابل شدهSmile
مبارک باشهSmile
 سپاس‌گزاری شده توسط: salam5 , نارین , pioneer01
ارسال: #۴۳۳۹۳
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۱۱:۲۵ ق.ظ
مرا هزار اُمید است و هر هزار...
نه!
نهصد و نود و نه تاش خودم هستم
هزارمی تویی! Smile
ارسال: #۴۳۳۹۴
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۱۱:۵۱ ق.ظ
خدایا مگه من جز یه لامبورگینی سستو المنتو و ۴۰۰ میلیون یورو پول چی می‌خوام که همینم ازم دریغ می‌کنی؟ Confused

هراسی ندارند!
 سپاس‌گزاری شده توسط: sss , نارین
ارسال: #۴۳۳۹۵
۰۳ بهمن ۱۳۹۶, ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۹۶ ۰۲:۴۷ ق.ظ)sss نوشته شده توسط:  یه دوستی که همیشه در قرعه کشیا خوش شانس بود, برنده خودرو ۲۰۰ میلیونی ناقابل شدهSmile
مبارک باشهSmile

یه دوستی داشتم همیشه میگفت، من تو قرعه کشی خیلی خوشانسم. همیشه اسمم در میاد
جالب اینجاست که واقعا درمیومد، چند موردشو خودم دیدم

فک کنم بحث انرژی و اینا باشه، درست نمیدونم ولی خلاصه همینکه خودش این انرژی رو میفرسته تاثیر زیادی داره

"یارب نظر تو برنگردد"
 سپاس‌گزاری شده توسط: sss , نارین , pioneer01

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۲۶۳ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۳۸,۲۳۹ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۲۹۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۶,۶۱۳ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۳۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۲۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۴۰ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۰۸ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۵۷۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۰۷ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close