سلام بر تمام دوستان عزیز مانشتی
نمی خوام خاطره بگم فقط خواستم به مناسبت برگشت مجددم به مانشت یه چند نکته ای عرض کنم
![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
نمیدونم الانم باز هستن کسانی که میان تالار مانشت یا اینکه همه غرق شبکه های اجتماعی تلگرام ملگرام شدن! (واقعا صفا و صمیمیت مانشت رو تو هیچ شبکه اجتماعی دیگه ای تجربه نکردم)
![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
امشب نمیدونم چی شد یهو بعد این همه سال یاد تالار گفتمان مانشت افتادم، تالاری که ۹ سال پیش زمانی که دانشجوی سال آخر کارشناسی بودم باهاش آشنا شدم، (واقعا که ۹ سال گذشت... کی باورش میشه؟
![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
) اون زمان دغدغه های دیگه ای داشتیم. قبولی ارشد و سربازی و... چقدرم نگران بودیم و خودخوری میکردیم.
![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
ارشد که قبول شدیم، تموم هم شد، سربازی هم رفتیم اونم تموم شد. هیچ اتفاقی هم نیفتاد، فقط اون روزا و اون لحظه ها واسه همیشه تموم شدن! روزایی که الان که فکر میکنم جز بهترین روزای زندگیم بودن! الانم ما موندیم و کلی دغدغه دیگه و یه دهه جدید که مطمئنا اونم با همین دغدغه ها سپری میشه و ۱۰ سال بعد هم همین پستو میزارم (البته با موهای سفید و ...).
![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
فقط میتونم بگم قدر لحظه لحظه زندگی و آدمای اطراف تونو بدونید همه چی به زودی تموم میشه، منتطر خوشبختی نمونید که در آینده اتفاق بیفته، خوشبختی دید ما و طرز نگاه ما به زندگی در لحظه س.
شاد باشید