در خدمت همه دوستان هستیم. با حراست هماهنگی میشه و میتونید تشریف بیارید. پوسترش رو به زودی قرار میدم که مکان و زمان دقیق رو داشته باشید. در نهایت در حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر ظرفیت داریم که ۱۰ نفرشون فقط اساتید راهنما و داورها هستند
دوره دکتری در ایران در بهترین حالت ممکن سه ساله است و در بدترین حالت هم حدود ۱۰ سال. دلیل طول کشیدن دوره دکتری خیلی چیزها میتونه باشه که یکی از مهمترینهاش عدم تامین مالی دانشجوها هست که مجبور به کار کردن روی مسائلی غیر از مسائل پژوهشی رساله خودشون میشن. البته من خودم هم آدم سر به هوایی هستم و تا سال سوم تقریباً کارهای پژوهشی رو بیخیال بودم.
اکسپت گرفتن مقالات هم اجباری هست که کار دفاع رو سخت میکنه. معمولاً از زمانی که پژوهشتون به نتیجه رسید و مقاله رو نوشتین تا پذیرشش حدود دو سال طول میکشه (با در نظر گرفتن رجیکتها و ریوایزهای احتمالی که معمولاً وجود داره).
با توجه به درسهایی که باید پاس کنید، امتحان جامع، دفاع از پروپزال و دستیارهای آموزشی که دارید حدوداً دو سال اول دکتری رو کار خاصی نمیتونید انجام بدین، در نهایت اگه از پایان سال دوم پژوهش رو شروع کنید و به نتیجه برسونید، میتونید ۴ ساله با مقالات با کیفیت دفاع کنید.