(۲۵ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ ب.ظ)mohsenyosefi نوشته شده توسط: (24 مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: برنامه زمانی مدرسان
یه سوال پیش اومد این وسط!
یعنی میخوای تا اون موقع هم هنوز تموم نکرده باشی درسا رو!
اما مورد دیگه تا اونجایی که من خبر دارم اکثر تهرانیا، شریفیا، امیرکبیر و خواجه نصیر و بهشتی مدرسان ثبت نام کردن امسال ( دوستان میتونن کامل سوال کنن از دوستاشون صد در صد درست و واقعیه حرفم)
حرفشون، بر اساس مشاهدات من در این ۷ سالی که شریف بودم، غیرواقعی و ناصحیح هست. اکثر شریفیها کنکور نمیدهند. از ۱۰۰ ورودی کامپیوتر، کمتر از ۲۰تاشون در ایران کامپیوتر رو ادامه میدهند که که اونا هم بیش از ۱۰ نفرشون بدون کنکور قبول میشوند. اون ۱۰ نفری که کنکور میدهند هم به ندرت آزمون ثبتنام میکنند، فوقش چند تا جامع. اونایی که ثبتنام میکنند هم روی هم رفته براشون مهم نیست و اغلب یک مؤسسهی دیگه رو ثبتنام میکنند. از هم ورودیهای من فقط ۴ نفر یادم هست که کنکور دادند که اونم یه مؤسسهی دیگه بود که اسمش رو نمیتونم بگم چون ناخواسته تبلیغ حساب میشه، در حالی که هیچ علت خاصی نداشت که اون مؤسسه رو ثبت نام کردند.
من به خاطر اینکه هفت هشت تا درس دستیار آموزشی بودم، سال پائینیها رو هم میشناسم. لطفاً مستند حرف بزنید و دقیقاً اسم ببرید که کدوم "اکثر شریفیها" مدرسان ثبت نام کردند؟ رشتهی کامپیوتر، بر خلاف مثلاً صنایع و مکانیک، طوری هست که کسی پایهش قوی باشه آزمون و ... نمیخواد. من خودم دو تا سنجش داده بودم که اونم الان میبینم پولم رو هدر دادم چون غیراستانداردترین سؤالات عمرم رو دیدم. توو دو آزمون، از مجموع هشت تا سؤال سیستم عامل، حتی و حتی یک سؤالش هم استاندارد نبود و حتی مشخص نبود چی میگه. شاید از شانس من اینطوری بوده. کنکور آزمایشی بقیهی مؤسسات رو هم دیدم. خدا شاهد هست وقتی که من برای طراحی تمرین برای درسهایی که TA بودم گذاشتم، یک چهارمش رو هم برای طراحی سؤال صرف نمیکنند. همون مؤسسهی خاص که گفتم چنتا از دوستام ثبتنام کرده بودند، الان که سؤالات کنکور و کتابای اون مؤسسه رو میبینم، دقیقاً از روی درسنامه یا کنکور سالهای پیش کپی کردند. بعد دانشجو جماعت هم میره راحت و فوری جواب میده، به جمعبندی اشتباه از خودش میرسه. هر بار که کنکور ارشد برگذار میشه و یه سری سؤال جدید میاد، میرن ۲۰ تا فرمول توو کتابها اضافه میکنند و روی همین سؤالات در کنکورهای آزمایشیشون مانور میدن. یک جو انصاف ندیدم من در اینها که کسی سنگشون رو به سینه بزنه.
ضمناً یک مؤسسه هست که شاید شما خوب بشناسید. این مؤسسه به یکی از بچههای شریف که ترم ۵ بود و رتبهش خوب شده بود پول داده بود که بیاد بگه فلان مؤسسه شرکت میکردم. که اونم رفت و گفت. تا چند مدت توو دانشکده بهش میگفتند ایکس شش میلیونی (ایکس اسم واقعی طرف هست که برداشتم). آخه ترم ۵ شریف میاد مؤسسه و کلاس کنکور و آزمون آزمایشی ثبت نام میکنه؟ مغز خر خورده وقتی دکتر اجلالی و گودرزی و آبام و ... داخل دانشکده به صورت زنده تدریس میکنند، برداره بره کلاس کنکور؟ همین مؤسسه به دوست من که رتبهی ۱ معماری شده بود ۶ میلیون اون موقع میداد که بیاد بگه کلاسای این مؤسسه بودم. البته اولش به اسم مشاوره بود، بعد که فرم رو خوند دید یه بندهایی گنجوندند که باید بگه کتابای اینجا رو خوندم و آزمونا و ...
البته همه دزد هستند. اینجا مجبور هستم اسم بیارم چون حقکشی صورت گرفته. پارسه گفته بود پول نفرات اول کنکور رو برمیگردونیم و یه مبلغ گنده (ماشین) هم بهشون میدیم. فعلا که ۳ سال گذشته نه پولی مشاهده شده نه ماشینی.
به هر حال خوردن نونِ حلال لیاقت میخواهد که خدا به هر کسی نداده. کلاً عرض کردم.