(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۴۸ ق.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: به شبانه های آقا خوابگاه نمیدن؟
هزینه خوایگاه های خودگردان ترمی چقدره؟
نه اینکه اصلا خوابگاه به شبانه ندن
ولی به سختی میدن و ریسکه و روال مشخصی نداره که بگم حتما میدن یا حتما نمیدن. یه سال میگیرن بچه ها یه سال نمیگیرن.
معمولا از ترم ۲ میگیرن بچه ها تا اونجایی که من دیدم.
خودگردان بستگی داره به موقعیت و امکاناتش.خودگردان خیلی خوب فکر کنم ماهی ۳۰۰، البته دقیق اطلاع ندارم.
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۰ ق.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: (30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۳ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: من خواستم یه تاکید مضاعفی داشته باشم روی نکتهای که دوستان دیگه هم ذکر کردن...
اونم همین قضیهی ۲ساله و ۳ ساله بودن...
پارسال که من مشورت میکردم سر انتخاب رشته بین شریف و تهران، دوستام گفتن که اگر حوصلهی ۳ساله شدن نداری برو شریف. تهران باید بکشی خودت رو تا ۲ساله بذارن تموم کنی. اون موقع به نظر من نکتهی مهمی نبود. ولی الان که ۲ ترم گذشته برام مهم شده. در نتیجه این قضیه رو جدی بگیرید و ببینید براتون چقدر مهمه.
کاش به من اجازه میدادن که ۳ ساله تموم کنم. خوب اگه وقت زیاد دارید بشینید زبان بخونید. استفاده کنید. ما دارم هول هولکی استاد انتخاب میکنیم. هول هولکی پروپوزال میدیم و...
خب درستش اینه که اختیاری باشه نه اجباری.
یعنی هر کی دوست داشت ۴ ترمه تموم کنه هرکیم دوست داشت بیشتر کار کنه مثلا ۶ ترمه.
ولی تهران یخورده از اختیار خارجه و معمولا بعیده کسی به راحتی ۴ ترمه تموم کنه. برعکسش شریفه که معمولا بعیده کسی بیشتر از۴ ترمه تموم کنه و عملا کاری میکنن ترم ۴ بندازن دانشجو رو بیرون :دی