این تاپیک ایجاد شده منم هیمنجا میگم دوستان نظرشون رو بگن. تقریبا مرتبطه.
این مصاحبه اخیر که رفتم یه مقدار باعث سردرگمیم شد.
بعضی از این آگهی های استخدام رو دیدید که انگار آچار فرانسه میخان ؟!! به یک نفر مسلط به: شبکه، برنامه نویسی وب، آندروید و ... نیازمندیم.
با اینا کاری ندارم. شما تو هر شرکتی بری (به جز اون شرکتا که آچار فرانسه میخان!) ازتون فقط یه کار میخان. مثلا شما فقط قرار کد PHP کار کنی و دیگه کاری چندانی به UI سایت نداری و یا مثلا قرار نیست اپلیکیشن آندروید همون سایت رو هم بنویسی.
من اینجا که رفتم گفتم PHP کارم. ولی آشنایی با فلان چیز و اینا رو هم دارم.
اما مشکل اینه که من واقعا چیزایی خیلی زیادی دوست دارم.
شبکه دوست دارم و از روی علاقه مطالعه داشتم و خیلی میخام دوره های تخصصی رو برم و مدرکش ور بگیرم.
برنامه نویسی وب دوست دارم چون سریع نمونه کارت رو میتونی نشون بدی
ولی گذشته از شوخی با این که PHP کار می کنم خیلی دوست دارم سمت MVC5 هم برم و تو این زمینه کار کنم.
آندروید چون جدیده و همه گیر شده دوست دارم. یه چیزایی یاد گرفتم ولی میخام کامل حرفه ای کار کنم.
از سی شارپ هم که اصلا نمیشه دل کند
درمورد بوت استرپ و جی کوئری و جاوا اسکریپت هم که اصلا نگید که ناراحت میشم!! مگه میشه کسی وب کار کنه ولی سمت اینا نره؟؟!!
این تعدد علایق حداقل برای من باعث این اعتماد به نفس شده که هر چیزی رو میشه هر وقت که نیاز شد یاد گرفت.
شرکت هایی که آچار فرانسه میخان مد نظرم نیست. و شرکت هایی که حرفه ای تر کار می کنن و میشه به فضای کاری در اون شرکت ها بیشتر اعتماد کرد فقط شما رو برای یک کار مشخص میخان.
حالا با این تعدد علایق چیکار باید کرد؟ فقط باید یکی رو انتخاب کرد؟ براساس کار فعلی اولویت بندی کرد؟ یا ...