(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۷ ب.ظ)digicom نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ق.ظ)snskn نوشته شده توسط: سلام
چیزی که من راجع به هوش شهید بهشتی شنیدم اینطور بود که در زمینه کار nlp حرف اول رو در ایران میزنه اما در سایر فیلد ها اینطور نبود و چیزی که گفتن این بود که هوش علم و صنعت از بهشتی بهتره به طور کلی
شما هم این نظر رو تایید میکنید؟
دانشگاه شهید بهشتی در کل تو هوش خوبه، مثلا در زمینه بیوانفورماتیک، علوم شناختی و مباحث روز حرف اول رو میزنه، بخصوص اینکه دانشگاه مادر نیز هست (گرایش های پزشکی و ... هم داره)، حتی یکی از دوستانم چون علوم شناختی کار میکنه و امیرکبیر هست، میدونم کلاسای شهید بهشتی میره.
داستان این هست که اساتید جوان در ان که تازه از خارج و داخل جذب شدن زیاد هستند، ولی امیر کبیر مثلا اکثرا مسن هستند و تازه یکی از امریکا جوان اومده که بیشتر Smart Grid کار میکنه.
تو شریف هم بهترین از نظر اخلاق و کار و ... دکتر مطهری هستند که بیوانفورماتیک کار میکنن. مثلا تو یادگیری ماشین استادی که درس میده و کار میکنه (خانم مهدیه سلیمانی) ضعیف هستند (فیلم هوششون تو مکتبخونه هست)
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳ ق.ظ)saberz نوشته شده توسط: حرفهای خوبی زده شد.اما بیشتر تمرکز بر روی دانشگاه های تهران بود
اما دانشگاه های شهرستانها چطور اند؟
مثلا دانشگاه فردوسی بهتر است یا دانشگاه صنعتی اصفهان؟(هوش) یا دانشگاه های دیگه
مطمئنا انتخاب آگاهانه خیلی میتونه به همه کمک کنه و این آگاهی میتونیه از طریق تجربیات و گفته های دیگران به دست بیاید.بنابراین بیایید دانسته هامون در این زمینه رو در اختیار همدیگه قرار بدیم
توی شهرستانها: صنعتی اصفهان، شیراز، مشهد و زنجان بهترین ها هستند ( البته زنجان نرم افزار میگیره ولی اساتیدش هوشی و نرم هستند و دروس ترکیبی میگن و این خیلی خوبه، چون تنوع درس زیاد هست)
دانشگاه تبریز تو برق بیشتر قوی هست.
دکتر سلیمانی توی شریف ضعیفه!!!!!
من اساتید زیادی رو میشناسم توی ایران استادی نیست که به سواد و دلسوزی استاد سلیمانی در زمینه یادگیری ماشین برسه درسایی که ارائه میده رو قویترین بچه های شریف بر میدارن و معمولا اکثریت میترسن بردارن به خاطر مطالب سنگینش
همین الان درس مدلهای گرافیکی احتمالی که ارائه میدن رو کلا ده نفر برداشتن (همه دانشجوها به خاطر سنگین بودن مطالب بر نمیدارن) ولی کلاسها بالای بیست نفره (همه مستمر آزاد میان که یاد بگیرن ولی امتحان نخوان بدن)و اکثرا از دانشگاههای دیگن شما اسلایدهای ایشون رو ببینید توی اون زمینه بعد بگید دانششون پایینه
در مورد درس هوش که گفتید این درس توی شریف به شدت روی سیلابسش حساسن و امکان عوض کردنش توسط استاد نیست و استاد مربوطه مجبوره همون مطالب رو فقط بگه و دکتر سلیمانی سر همین نمیتونن مباحث پیشرفته تری مطرح کنن
شما از هرکسی که با ایشون کلاس داشته بپرسید حرف من رو تایید میکنن
از نظر کارکردن هم که گفتید تمام بچه هایی که تو آزمایشگاه ایشون کار میکنن کارشناسی خود شریف بودن و تقریبا تمام شاگرد اولهای شریف(به جز یک نفر که اونم میخواست بیرون کار کنه ارشدش مهم نبود) امسال اومدن توی همین آزمایشگاه تنها کسی که کارشناسیش شریف نبود و دکتر قبول کرد بگیره من بودم که علم و صنعت بودم و با هزار جور رزومه و خواهش و تمنا تونستم رضایتشون رو بگیرم که نصف ظرفیت به من بدن همین الان هم تمام کارشناسی های شریف که کنکور داشتن از قبل اومدن باهاشون صحبت کردن که قبول شدن بگیرتشون و سر همین قضیه از الان ظرفیت دکتر پر هست برا سال بعد