(۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۳۰ ب.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: سلام. تو شریف یکی دو نفر رو میشناسم که تو حوزه سیگنالهای eeg کار میکنن. البته من باهاشون در ارتباط نیستم وگرنه سعی میکردم حتما بهتون لینک بدم. خودمم تو حوزه Image یا vision قصد فعالیت دارم. کلا فک کنم موضوع خوبی باشه. این مهمه که بعدش هم تو ارشد قصد ادامه همین فیلد رو داشته باشید. شما اگه دقیقتر بنویسید که چه نظری از بقیه میخواید میشه بهتر صحبت کرد. اینطوری خیلی گنگه. اولا خیلیا ممکنه تو این زمینه اطلاعات نداشته باشن و یا اصلا این زمینه research شون نباشه.
این خوبه که دنبال ISI هستید. باید دانشتون از دانش یه دانشجوی کارشناسی بالاتر باشه.
من نهایتا میتونم ایمیل یکی دو نفر که این زمینه تحقیقاتیشون بوده رو براتون گیر بیارم. اگه خواستید بگید تا براتون بفرستم.
سلام و احترام
الان در مقطع ارشد هستم، یادمه دوران کارشناسی دقیقا ترم آخر علاقمند به انجام مقاله شدم ولی اون زمان کسی نبود راهنماییم کنه و تا حدودی هم پیش رفتم ولی متاسفانه نتونستم تکمیل موضوع کنم و کسی کمک نکرد و ...
ببینید هدف من دقیقا این موضوع هست که دوستان اگر مقاله جدیدی از کار روی EEG سراغ دارند یا روشی بهتر که بتونه منو بیشتر به انجام یک پژوهش موفق تر ببره رو بهم معرفی کنند. چیزی که واقعا ارزش کار رو داشته باشه، متاسفانه مقالات در زمینه مپ ریدیوس و هدوپ و کار روی EEG بسیار کم بود (حدودا ۳ الی ۴) و من اونها رو دانلود کردم و دارم به بررسی و نحوه عملکردشون می پردازم.
در کل چیزایی که من تجربش رو ندارم و دوستان دیگر این تجربیات رو گذراندند و می تونه بهم کمک کنه!
(۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: این سوال جوابش اینه: هر دو موضوع خوبه و بسته به علاقه تون داره.
من یه توصیه دارم بجای بررسی این همه پیپر، بررسی کنید که شاخص های نشان دهنده یک پیپر و یا کنفرانس/ژورنال چیه و بشینید پیپرای جدیدشون رو فقط بخونید نه هر چی که رسیذ!! ضمنا توصیه میکنم یکی دو تا survey خوب هم بخونید تا دیگه نیاز نباشه چیزای قدیمی رو خیلی بررسی کنید.
با تشکر
ببینید جناب مهندس خب مبحث علاقمندی من به بیگ دیتا هست و دنبال موضوعی مرتبط با این بودم که پزشکی رو از لحاظ کاربردی بودن انتخاب کردم. موضوع بعدی دیتاست بود که نوع بیگ دیتاش به سختی گیر می آمد که اونم تقریبا تونستم پیدا کنم. حالا سختی موضوع اینجاست که اکثرا بیگ دیتا رو روی پزشکی زیاد کار نکردن (بحث بیگ دیتا بیشتر روی شبکه های اجتماعی متداول هست) جز اون مسائل بیوانفورماتیک و زیست شناسی و ژن که زیاد علاقمند به اون نبودم. واسه همین زمینه کاری سخت تر میشه!
خب حالا موضوع من که خیلی درباره اش مطلب وجود نداره چطور میشه؟ فرض کنید ۵ یا ۶ تا مقاله بیس پیدا شد ولی شاخص بالایی نداشت! چکار باید کنم؟
جناب مهندس منظورتون همون بخش Cited by 331 در scholar.google.com هست؟ برای هر نویسنده منظورمه!