(۰۸ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: پر واضحه که مسئله افت داشتن نیست، توی خیلی از فروم های دنیا، کاربرا نام مستعار دارن(به دلایل مختلف)
مانشت و IEEE اصن دو تا قضیه جدا هستن.
خب به نظرم گفت و گو های دونفره، مشکلی رو حل نمی کنه.قرار بود نظرامونو برای بهتر شدن اوضاع بگیم ، منم نظرمو گفتم
اگه نظرمون درسته بهتره ازش دفاع کنیم.
در فرومهای معتبر دنیا کسانی که فعالیت علمی میکنن نامشون را کامل میگن و شما میتونید مقالات و فعالیتهای علمی دیگرشون را هم ببینید.
حتی در سایتهای معمول ایرانی که عضو میگیرن و فعالیت علمی مشخصی دارند نویسندگان و مدیران معلومه کیا هستند. حتی کاربران هم اینجورین. مثلا" شما سری به سایت متمم که مال اقای شعبانعلی هست بزنید. همه کاربران و اعضا با اسم معلومند . درامد سایت هم بالاست. یکماه اشتراکش ۱۲ هزg?تومانه و صدها نفر عضوند. سوا ل میکنن و بحث میکنن.
برند و برند سازی معنای خاص خودش را داره .معنای علمی اش معلومه معنای تجاریش هم معلومه.
با اینهمه من قصد بحث با کسی را ندارم . اگر دقت کنید من در بالا گفته ام این برایم سواله که چرا اکثرا در مانشت مخفیانه دوست دارند کار کنن. اگه مانشت برند هست چه برندیست که افراد دوست ندارند بگن اینجان.
پ.ن: از دانشجویی که سوال میکنه و سوالات درسی داره و پایه اش ضعیفه نمیشه انتظار داشت . چون ممکنه حس خوشایندی نباشه. اسمش معلوم نباشه راحت تر سوالات درسیش را میپرسه.
ولی اینجا افرادی هستند که ادعای مدارج علمی و مقاله و اینا دارند بازم نمیگن کی هستند. چرا؟ من دیدم فقط آقای طورانی اسمش را گفته بود ,اقای دهقان مترجم الگوریتم CLRSگفته بودو یک تعداد انگشت شمار دیگر مثل آقای جهانی.
اونی هم که سوال میپرسه حق داره بدونه کی داره جواب میده . آیا اینکسی که جواب میده یا مشاوره میدهد در این زمینه چقدر میدونه. حداقل اگه میگه فلان منبع برای ایندرس خوبه ,آیا اصلا" ارشد امتحان داده.
الان تو مانشت یه دفعه می بینید یکی صبح عضو میشه دانشجو هم هست مثلا" دانشجوی دانشگاه ازاد یا پیام نور (که قصد توهین بهیچ دانشگاه یا دانشجویی نیست) بعد تا عصر جواب بیست تا سوال در مورد منابع را با قاطعیت میده. شما کدام محیط علمی باین گِل و گشادی دیدین ؟؟
من سعی میکنم دیگه اینجا چیزی ننویسم ولی اگر تا حالا نوشته ام حس این بوده که ایده خوب بوده ولی در حد ابتدایی مونده و سر و شکل درستی نگرفته. با اینهمه بحثی هم که تو این تاپیک شد اخرش من بعنوان یه خواننده نفهمیدم که مقصد مانشت کجاست. کدوم هدف را دنبال میکنه با چه برنامه ایی؟؟ همه میگن ایده داریم و راهکار داریم . بفرض درست. راهکار برای رسیدن به چه هدفی؟ یعنی مثلا" دو سال دیگه ,پنج سال دیگه اینجا چی میشه؟؟
من برداشتم از صحبتهای آقای تنهایی و مدیران این بود که راهکار میدن که مانشت مثلا" سال ۹۵ بشه مثل مانشت سال ۹۰ از نظر فعالیت . این بنظر عقبگرد نیست ؟؟؟مثلا" یکی داره غرق میشه ما بگیریمش که زنده بمونه نفس بکشه . حالا اینکه کجا میخواد بره بماچه مربوط؟؟؟