(۱۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: مشکل ما اینه که دانشگاه رو کردیم مثل باند مافیا!!!!!!!!!
تا وقتی پشت در دانشگاه های روزانه یا همون سطح بالا هستی فکر می کنیم اوووووووه چه خبره. چه استادایی عجب علمی!!!! وقتی وارد دانشگاه میشیم میبینیم از استاد بودن فقط زور گفتن یاد گرفتن!!!!! اینکه بشینن تو یه اتاق (منظورم اتاق هر استاده) اونجا فرمانروایی کنن و یه مشت دانشجو رو تحت فشار بزارن!!!!! قبول کنین تو ایران به جای علم گرایی اسم گرایی داریم!!!! اینجا کجاست فلان دانشگاه !!! استادش کیه فلان استاد پس طرف خیلی بارشه!!!! خدایی استادایی رو میشناسم که دانشیارن ولی پشت اون رتبه اشون پنهان شدن و عملا توان استاد راهنما بودن رو هم ندارن!!!!
اون آقایی که فرمودن من دارم اغراق میکنم و گفتن تو ارشد قراره تحقیق یادتون بدن دقیقا چطوری تحقیق یاد میدن؟؟؟ غیر اینه یه موضوعی رو میدن دست دانشجو و میگن برو روش کار کن؟؟؟؟
من شریف و امیر کبیر یا هر دانشگاه دیگه ای رو به خاطر اساتیدش قبول ندارم صرفا به خاطر دانشجوهاش قبول دارم. دانشجوهایی که پشتکار دارن هدف دارن همین . . البته امکاناتی مثل آزمایشگاه های شبکه و... که بازم اگر خود دانشجو نخواد کار کنه به هیچ دردی نمی خوره.
علمی که من خودم از ارشدم یاد گرفتم مربوط به تحقیق های خودم بود . اساتید تنها کاری که کردن لطف کردن میل به ادامه تحصیل رو تو من از بین بردن . تا حدی که منی که هدفم از اومدن تو ارشد دکتری بود فقط میگم خدا کنه تموم شه و عمرا دیگه برم تو جو دانشگاه!!!!!!!!
دانشجو از یه گروه(مثلا صنایع) میخواد ترم ۴ تموم کنه با سه تا مقاله ی isi بهش میگن اجازه نمی دیم و باید ۵ ترمه شی!!!!!!
حالا تو همون دانشگاه دانشجو میخواد تو رشته ی مخابرات ۵ ترمه تموم کنه بهش میگن نه اجازه نمیدیم ۵ ترمه شی باید ۴ ترمه شی!!!!!!! این فقط مختص دانشگاه من نیست!!!! با صحبتی که از بقیه دوستان از دانشگاه های دیگه داشتم دقیقا همین وضع رو دارن.کافیه بفهمن میری سر کار دیگه کارشکنیشون شروع میشه . هر مشکلی رو ربط میدن به سرکارت و....... چرا باید دانشجویی مثل من که با هدف دکتری و علاقه به پژوهش وارد مقطع ارشد میشه از محیط دانشگاهی و جوش متنفر شه. من ترجیح میدم تو همون دانشگاه غیر انتفاعی درس بخونم وارد این مافیا بازی اساتید نشم.
خیلی دلم پر بود
شما میشه یه لطفی در حق من بکنید و بگید کارشناسی و ارشد کجا بوده و هستید؟ (چون بعضی حرفاتون خیلی جدیده و من نشنیده بودم)
یه چیز دیگه را هم بگم:
ما یک استادی داریم که سال ۶۳ کنکور داده. خودش میگفت اونموقع هم سهمیه رزمندگان بوده .
اینکه بیشتر از سی ساله این سهمیه هست و بعضی سالها متقاضی نداشته قبوله.
ولی اینکه بعضیا انگار به گوش مبارکشون نخورده که هیچ
انگار به چشم مبارکشون هم نخورده
میگن سهمیه جدید ، فانون جدید ....
این دفترچه ثبت نام کنکور هم که دکتر توکلی با خون دل هر سال مینویسه را هم نمیخونید؟؟ سالی هفت هشت تا دفترچه ایشون مینویسه که همه شون هم کامله. حق اش نیست که نمیخونید.