(۱۳ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۶ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: تا شما به پر و بال چطوری نگاه کنین!!!!!! من الان شاهدم . واقعا دانشجوهایی رو میشناسم که مطمئنم تو پشتکار و علم کم از شریفیها ندارن!!!!! من هیچ وقت برام مهم نبود مدرسه ام چی باشه دانشگاهم چی باشه مهم اینه علمم زیاد باشه . مهمترین بستری که اون دانشگاه سطح پایین به شما داد پشتکارتون بود که بتونین این رتبه ی بالا رو بیارین
شما دیگه خیلی دارید اغراق میکنید. مگه دانشگاه پیش دبستانیه. پس اینهمه رنک و تفاوت سطح دانشگاهها واسه چیه؟
من نمیگم سطح علم و صنعت بالاست با اینکه خودم اونجا بوده ام.
ولی پر کردن فاصله علمی امیرکبیر با علم و صنعت ممکنه. فکر میکنم منظور آقا فرداد هم همین بوده.
اما اینکه هر دانشگاهی بریم ارشد بخونیم و بگیم خودمون را میرسونیم و این حرف ، این واقعا" مثل اینه که کسی خودش را گول بزنه.
بحث دانشگاه تو ارشد یعنی قدم گذاشتن تو فضای علمی و تحقیقی و اگه امکانات لازم نباشه ، استاد خوب و باسواد نداشته باشی که راه و روش را بهت یاد بده به چه درد میخوره ارشد؟
مگه اینکه بخوای یه مدرکی بگیری استخدام یه اداره ای بشی.
در ارشد کار عملی بکسی یاد نمیدن. کار تحقیقی و علمی یاد میدن. درسهاش هم همینجوریه.
کار عملی خواستی یاد بگیری برو تو مجتمع فنی یا آموزشگاههای بیرون.
نمیخوام بشما جسارتی کرده باشم ولی واقعا" اگه دانشگاه ارشد خوب نباشه و خیلی سطحش پایین باشه مسیر زندگی تون دچار مشکل میشه.
برعکس اگه یه ارشد از یه دانشگاه معتبر بگیری آینده ات را درست کرده ای.انتخابهات زیاد میشن . میتونی اپلای کنی میتونی همینجا ادامه بدی و ....
یه موضوع غیر مستقیم هم داره و اون اینه که وقتی تو دانشگاهی باشی که همه همکلاسیها خوب درس میخونن باسوادن تو هم خودبخود مجبوری خودت را برسونی. سطح دانشگاه یه مقدار زیادیش به دانشجوهاش بستگی داره. معلومه که دانشجوی فلان دانشگاه غیرانتفاعی که باید حواسش به شهریه و هزار تا چیز دیگه هست باندازه دانشجوی تو شریف نمیتونه درس بخونه.
ولی با همه اینا فک میکنم یه علم و صنعتی میتونه در حد یه امیر کبیری باشه یا در حد یه نفر تو صنعتی شریف . فقط باید یه کم بیشتر تلاش کنه تا فاصله اسمی بین اسم علم و صنعت و اسم صنعتی شریف را پر کند. بخصوص تو پایان نامه.
تو این چند ساله زیاد داشتیم که بچه های ارشد علم و صنعت واسه دکترا شریف پذیرفته شدن و برعکس از شریف تو دکترا اومدن علم و صنعت.