(۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۱ ب.ظ)balghoor نوشته شده توسط: (19 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: دوستان یه چیزی از تجربه پارسال من که رفته بودم اونجا
اولا ۲ نفرتون رو میزارن برن بالا .. از همین الان ۲ تا سرزبون دار انتخاب بکنید
دوم اینکه یه نامه آماده کنین و چندین نسخه پرینت بگیرین ... ما ۱ ۲ ساعت بخاطر این الاف شدیم
سلام
لطفا بیشتر تجربت رو در اختیارمون بذار..... این که میگید ۲۱ ساعت معطل شدین یعنی چی؟؟ چرا؟؟ با رسم شکل
پیشنهاد منم اینه که نامه رسما نوشته بشه و آخرین ویرایش رو همه ی دوستانی که میتونن امضا جمع کنند پرینت بگیرن و هر نسخه ای که به مثلا ۲۰ تا امضا رسیدُ اون نسخه رو اسکن کنه و تو پیام خصوصی یا هر جایه دیگه ای به ۳ یا ۴ نفرمون بفرستن! در آخر هم نامه ها پرینت گرفته بشن و روز اعتراض همراهمون باشه...
برای پرینت گرفتن رو من حساب کنید..
اما برای جمع کردن امضا ؛ چون من دانشگاه علمی کاربردی درس میخونم و هم دانشگاهی هام به زور تا لیسانس اومدن ؛ فک نکنم بتونم امضا جمع کنم!!!
منظورم یکی دو ساعت بود نه ۲۱ ساعت
))
دومین چیزی که میخوام بگم اینه که نظر شخصی من اینه که به سازمان سنجش برین ... ببینید پارسال شرایط فرق می کرد . سازمان سنجش اصلا اطلاعی از تغییرات نداشت وزارت دفترچه رو داد اونا هم انتشار دادن ... ما به وزارت گفتیم اونا گفتن نامه دادیم سنجش اونا اعلام نکردن رفتیم سنجش .. سنجش گفت دروغ میگن نامه ای نبوده اگه بوده بگین شماره نامش چنده رفتیم وزارت معلوم شد نامه ای نبوده برای همین اعتراض ما مینی بر دیر اعلام شدن ( نه اینکه شبکه و امنیت باید زیر شاخه آی تی باشه ) قبول شد
امسال نامه واقعا داده شده ... من به چشم خودم دیدم عکسشم تو مانشت بود نمیدونم هنوز هست یا نه .. برای همین این دفعه کم کاری از سنجش هست و برین اونجا ( البته قبلش شماره نامه رو پیدا کنین از رو عکس نامه ) بهتره
اینا همه نظر های شخصی من هست تصمیم با خودتون هست دوستان