(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ ب.ظ)erkin نوشته شده توسط: من تفاوت بین شبانه و روزانه رو از نظر شما نمی دونم. کیفیتش فرق می کنه؟ تنها مسئله شهریه هست که اونم دلیل بد بودن شبانه نمیشه. شما دانشجوهای دانشگاههای دیگه رو هم از نزدیک می شناسید که اینطوری نظر میدید؟ خب دوستان من هم مجازی می خونن و خیلی از انتخابشون راضی هستن. اگه یه نگاه به رتبه بچه هایی بندازید که پیام نور قبول شدن می بینید که ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا رتبشون از شما بهتره!
اولا که یکی دیگه از بچه های مانشت هم امام رضا با ۵۵۰ آورده که اسمش رو در لیست ننوشتم چون ندیدم خودش جایی ذکر کنه
در ضمن اگه همین پیام نور با همین کیفیت در جایی غیر از تهران بود شاید اون ۱۰۰تا ۲۰۰ اختلافی که شما میگی اصلا حاضر به انتخابش نبودن و خیلیها برای اینکه بتونن از فضای علمی تهران استفاده کنند زدند
دوما من هم میدونم شبانه و روزانه به لحاظ کیفی تفاوتی با هم ندارند منظورم این بود بعضی از روزانهها فقط به همین خاطر که پول نمیدی ارزشش بیشتر از غیر انتفاعی یا همون پیام نوره و اگه بخوای پول بدی فرقی بین اونها و پیام نور یا غیر انتفاعی نیست
اشتباه نکنید من هم معتقدم که تهران اصفهان مشهد تبریز شیراز تمام دانشگاههاش روزانه و شبانش ارزشش بیشتره بحث سر یکی دو تا از دانشگاههاست که به نظرم ارزش پول دادن نداره که به نظرم اگه اسم ببرم خودتون هم باهام موافقید. ببین من مشکلی با این ترتیب ندارم روزانه شبانه پیام نور غیرانتفاعی مجازی و به نظرم کلیت این برقراره ولی همون طور که برای بعضیها شبانه شریف میتونه ترجیح داده بشه به روزانه تهران به نظر من این همپوشانی جاهای دیگه ای هم میتونه باشه مثلا دانشگاه امام رضا به شبانه دانشگاه گیلان و البته باز هم مثه همون مثال شریف و تهران کمی هم به سلیقه ربط داره
درضمن این بحث جاش اینجا نیست اگه مایلید باز هم ادامه بدیم خصوصی پیغام بگذارید
و آخرین کلام: چشم در ویرایش جدید غیرانتفاعی رو قید خواهم کرد