این امکانی که شما دنبال اون هستید رو سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فراهم کرده.
اگه توضیحات بیشتر درباره نحوه عملکرد این سایت و ایدهی آموزشی اون خواستید بفرمایید.
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: انشاالله اگه برگزاری دوره با موفقیت انجام شد، ما هم میتونیم زبان ++C را از طریق همین سامانه ای که شما راه اندازی کردید آموزش بدیم. دوستان دیگه هم هر کی که میتونه یه زبانی رو آموزش بده خیلی خوب میشه. اینطوری هم وظایت تقسیم میشه و هم دوستان میتونن حق انتخاب داشته باشن.
جاوا خیلی زبان کاربردی و خوبیه، اگه واقعا قصد و وقت آموزش رو دارید یه تاپیک جدا بزنید و دوستان رو مطلع کنید و شما هم سریعتر دورهتون رو شروع کنید، با توجه به اینکه این طرف سال هم دوستان دانشجو ترمشون تازه شروع شده و وقتشون آزادتره، هم کنکوریها کنکور رو دادند و تا اعلام نتایج که درگیر مراحل بعدی بشن وقت و البته فکرشون آزادتره.
بنده به شخصه همگان رو به حضور در این دوره و لذت برنامهنویسی جاوا دعوت میکنم
موفق باشید.
(۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (20 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (19 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من میتونم جاوا آموزش بدم فقط خیلی سخت گیرم
من استاد سخت گیر می خوام!
قول می دم حسابی اذیتتون کنم!
هرکی میخواید اعلام آمادگی کنید تا بدونم.