(۲۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: آخه چ جوری میخونید؟؟ من ک هم لاک پشتی پیش میرم و هم ساعت درس خوندنم کمه
=======================================
خیلی ساده ست.
قید همه چیمو میزنم همه چی همه لذتهای زود گذر و موقتی.
وقتی درس میخونی سریال فیلم مهمونی فوتبال ... همه تعطیل.
عروسی تولد... تموم شد.
بابا ۴ماه هم کمتره همه زورمونو میزنیم بقیه اش با خداست چرا؟
چون کنکور ۵۰٪ میگیم شانس
شانس چیه؟
او لطف و موهبت خداونده که فقط وقتی بهمون میده که تلاش کنیم همه رقیبها تلاش میکنن مثلا پارسال تو ایتی حدود۵۳هزارتا اسم نوشتن اما کلا ۲هزاتاشون درست و حسابی درس میخونن وتلاش میکنن اما تلاشهای خیلی هاشون اندازه هم نیست و خداوند به کسی شانس میده بیشتر واسش زحمت گذاشته باشه وقتی شما از ۴ماه زندگیت بزنی پشتش یه اینده خیلی روشن قرار داره واسه یکی از دوستامون عرض کردم ارشد کسی میره که هدف داشته باشه.
ارشد که کار هرکسی نیست یه دانشگاه خوب پدر ادمو در میاره تا نمره بدن کسی موفق هست که درسو هدفشو دوست داشته باشه اونوقت هست که میتونه ادامه بده وکم نیاره .
واسه اینه که میگن خود شناسی رمز خداشناسیه.
چون وقتی تو علاقه خودت وبشناسی ادامه اش بدی واسش تلاش کنی میتونی توی اون زمینه به خدا برسی اره کافیه علاقه ات رو بشناسی براش تلاش کنی تا اخر اخرش میری و میشی نفر اول.
اما ایا ما علاقه مون روشناختیم و همونو ادامه دادیم؟ و براش تلاش کردیم؟
زمر موفقیت تلاش هست نه استعداد. اگر یه ادم باهوش ۱ساعت وقت میذاره یه مطلبو یاد بگیره من هم باید ۵ساعت وقت بذارم یادش بگیرم اونوقت من باشید ۷ساعت وقت بذارم تا از اون بهتر بشیم.