(۱۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ق.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: (18 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ق.ظ)comii نوشته شده توسط: (17 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ)۱۰:۳۰ نوشته شده توسط: نقل قول: نمی دونم این دنبال دختر شاغل بودن اونم از نوع رسمیش انگاری شده اپیدمی
هر کیو می بینم یا دنبال دختر شاغله اونم رسمیش یا اینکه باباش کله گنده باشه
چون پسرای الان زرنگ شدن.میگن واسه چی برم کارکنم یکی دیگه بخوره؟
به شخصه معتقدم مردی که نمیخواد زنش بره سرکار بیشتر دوسش داره
خوب پسرایی ک این طرز تفکر رو دارن به چه علت ازدواج می کنن!!!! یکی دیگه یعنی چی؟ خوب شما ازدواج نکن و تنهایی بخور
ولی من معتقدم آقایی ک اجازه بده خانومش خودش انتخاب کنه بیشتر دوستش داره
با خانوم به خاطر شغل یا موقعیت یا قیافه و پولش ازدواج نکنه و وقتی ازدواج کرد انتخاب رو با خود خانوم بزاره
به نظر من دیگه خانوم به سطحی از شعور و کمال عقلی رسیده که خودش بتونه بد رو از خوب تشخیص بده و برای خودش تصمیم بگیره نه اینکه کسی بخواد بهش دیکته کنه
"با خانوم به خاطر شغل یا موقعیت یا قیافه و پولش ازدواج نکنه و وقتی ازدواج کرد انتخاب رو با خود خانوم بزاره "؟؟؟؟
با قسمت اول موافق و با قسمت دوم این حرفتون مخالفم. به نظرم یه کم تناقض داره این دو قسمت، حداقل برای من!
به نظر من که دختر اینو یکم با بدبینی نگاه میکنن که پسرا دنبال دختر شاغل هستن
مثلا من با اینکه خونه دارم ولی هر چی حساب میکنم با حقوق کارمندی خودم زندگی آیندم نمیچرخه
دوست هم ندارم پس فردا خانومم از من یه چیزی بخواد نتونم براش تهیه بکنم و دوست ندارم همسر آیندم احساس
کمبود تو زندگیش کنه
ولی با این اوضاع اقتصادی و تورم چیکار میشه کرد پیش خودم میگم اگه خانومم بره سر کار همه پولش هم مال خودش
باشه برای خودش خرج کنه منم خرج زندگی رو بدم اگه چیزی تهش بمونه اونم برای اون خرج کنم
به نظر من این اصلا زرنگی نیست واقع بینی در شرایط موجوده !
وگرنه اگه اوضاع مملکت ما اینجوری نبود هزار سال راضی نمیشیدم خانم سرکار بره و سختی بکشه
هیچ چیزی برای یه مرد بدتر از این نیست که پیش خانوادش شرمنده باشه فکر میکنم خیلی از خانمها این
مسئله رو درک نمیکنن که مرد بودن تو این شرایط جامعه چقدر سخته