(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: با عرض سلام خدمت همگی من چند تا سوال در مورد گرایش های مهندسی فناوری اطلاعات دارم
۱/بروز ترین گرایش it
۲/سخت ترین گرایش it
۳/پولسازترین گرایش it
۴/بازار کدام گرایش در ایران بهتریه
۵/بازار کار کدام گرایش در خارج ایارن بهترینه
۶/گسترده ترین گرایش it
با تشکر
سلام
در مورد بروز ترین اگه تو ایران در نظر بگیرید.شاید شبکه و امنیت باشه ولی در حالت کلی فرق نمی کنه
سخت ترین رو نمیشه گفت چون هر گرایشی سختی خاص خودشو داره و بیشتر به میزان توانایی شما بر می گرده.اما تو دانشگاه های ایران امنیت رو سختر می گیرن و اساتید نمره خوبی نمی دن.
پول ساز ترین هم باز برمی گرده به میزان تواناییه شما،اگه در هر گرایشی فرد توانمندی باشید مطمئن باشید درامد خوبی خواهید داشت.و در ظمن به ارشد به دید این که شما برید و اساتید چیز خاصی بهتون یاد بدن و شما تو بازار کار موفق باشید نگاه نکنید! چون باید خودتون از الان تو ی زمینه کار کنید و بتونید خودتونو به بازار کار ثابت کنید.
در مورد بازار کار همین طوری...چون ممکن گرایش تون با زمینه کاری تون متفاوت باشه ..
در کل مهارت شما موفقیت تون رو تو بازار کار تعیین میکنه و ارشد می تونه شما رو ارتفاء بده.
البته این نظر و تجربه خودمه و شاید نظر دیگران متفاوت باشه ولی به نظر من به ارشد به دید این که واستون شغل ایجاد کنه نگاه نکنید.
موفق باشید