سلام دوباره به همه گی
بچهها اصلا انتظار نداشتم اینجا انقدر خلوت باشه!!!! فکر میکردم کلی حرف واسه گفتن دارید توی این عید بزرگ!!! باور کنید ماها الان ایرانیم قدر نمیدونیم که عیده، و گوشه گوشه ی ایران جشنه، فقط کافیه یه عید خارج از کشور باشید اون وقت کاملا متوجه حرف من و این همه ذوقم میشین!!! اونجا باشی و ببینی عیده ولی بیرون هیچ خبری نیست، نه جشنی، نه سور و ساتی نه عیدی و عید دیدنی، و البته شیرین و شربتهای خیابونی هم که برای شکموها جای خودشو داره
بچهها کجایییییین بیایییین اینجا بگین از خاطرههای تولدهای امام رضا تو سالهای قبل مثلا چند سال قبل مشهد بودین، چی شد کجا رفتین، چه کردین، یا یه مراسمی بودین خوش گذشته بهتون، بیان تعریف کنید
دوستان عزیز مشهدی کجان؟؟!! بیان تعریف کنند که هر سال دهه کرامت چقدر مشهد شلوغ و البته زیبا و مهربون میشه!! شلوغ از بابت این همه زائر و زیبا برای المانهای شهری و گلهایی که میذارن تو نقاط مختلف شهر. و هر چه شهر شلوغتر میشه انگار مردم هم مهربونتر می شن، وقتی به خاطر این همه زائر و مهمون یه مسیر ساده رو بیشتر توی ترافیک میمونن، و بیشتر اذیت میشن و خیلی مسائل دیگه مثل صفهای شلوغتر ایستگاههای بنزین و گاز شهری ولی بازم لبخند دارند، باهات مهربوناند، فقط کافیه یه سوال ساده ازشون بپرسی تا لبخندشون رو ببینی و مهربونیشون رو با جوابت تحویل بگیری
یا مثلا شمایی که یه عمر مشهدی بودی حالا به هر دلیلی دیگه مشهد نیستی و دلت برای این روزهای مشهد و حرم تنگ شده...
اصلا از همهی اینها گذشته بیان اینجا به هر کسی که دوست دارید عید رو تبریک بگید مثلا من دوست دارم به محی و هانی عزیزم تبریک بگم که دو تا از دوستای خیلیییی خوب من تو دنیای واقعی اند(mohaddeseh70, haniye-se)
به vesta, sara azadi, tabassomesayna , SaMiRa.e , n a z a n i n, به مهنیا و خیلی دوستای خوبی که تو مانشت پیدا کردم(دوستان مجازی) که اگه فکر کنم بیشتر هم اسمشون یادم میاد
خانه ی آن کسانی میخورد در بیشتر
که به زائر میدهند از هر چه بهتر بیشتر
و من همیشه معتقدم که عیدها مهربونیها بیشتر میشه، این رو از شلوغی بیشتر حرم توی عیدهای مختلف فهمیدم، از نذورات بیشتر مردم، از دستگیریهای بیشترشون از هم دیگه که عید رو میکنند بهونهای برای باز کردن گرههای دوستاشون و....
مهربون باشیم، دلها راحت شاد میشن، گل و شیرینی نیازی نیست، یه لبخند، یه "خوبی؟؟"، یه "چطوری؟؟"، یه "به یادتم"، یه "عیدت مبارک"، یه "خوشم با یاد خاطراتمون" یه "دلم تنگته" یه "خوش باشی همیشه" و اگه بشه یه دیدار ساده که عالیه.....