(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ)Neda.CPsy نوشته شده توسط: (02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: (02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: من الان دو تا بدبختی دارم
۱- الزهرا قبول شم.
۲-قبول شدم برای همه توضیح بدم که والا دانشگاه بدی نیست!!!!!!
از همون لحظه که تو انتخاب رشته ام زدمش همه شروع کردن مسخره بازیو که تو و الزهرا !!!!! الزهرا پسر نداره ؟ من نمیدونم ملت فکر میکنن ما میریم دانشگاه درس بخونیم یا پسر بازی . یکی نیس بهشون بگه تو لیسانسمون که پسر وجود داشت چه غلطی کردم که تو الزهرا نمیتونم !!!!!
دوست عزیزم امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته؛ اما اینکه من شخصا الزهرا رو رد می کنم، یا دانشگاه امام صادق رو! نه به خاطر نبودن پسر در اولی یا دختر در دومی! بلکه به خاطر جو ایجاد شده در دانشگاه هست. من روانشناسم و خودم یه مقاله در زمینه بهداشت روانی در این دو دانشگاه نوشم.. پژوهش ها نشون داده سلامت روان، کارکرد اجتماعی و میزان رقابت دانشجو ها در دانشگاه های تک جنسی ضعیف تر از دانشگاه های مختلط هست.
قصد گزافه گویی ندارم. در هر حال امیدوارم سو تفاهمی برای کسی پیش نیومده باشه. هر دانشگاه و هر شهری که هستید براتون آرزوی موفقیت دارم.
ببین حرف شما در مورد لیسانس درسته . بچه ها تو ۴ سال لیسانس هر روز ساعت ها تو دانشگاهن و باید روابط اجتماعی رو یاد بگیرن و خیلی چیزای دیگه تجربه کنن .
ولی ما الان بحثمون فوق لیسانسه که کلن دو روز در هفته کلاسه براش اونم فقط یه سال. سال دومم همش پایان نامه هست . یعنی اساسن هیچ برخوردی آدم با هیچ کس به جز استاد راهنماش نداره ....
پس جو حاکم بر دانشگاه و این جور چیزا اصن نمیتونه تاثیری روی ماها که ۲۳-۴ سال سن داریم بذاره .
اصفهان و شیراز به چه قیمتی ؟ به قیمت یه هزینه خیل یخیلی زیاد مالی چون شهر خودمون نیس . کلی عذاب ! تا بیای عادت کنی به شرایط شهر جدید و آدرس ها و خیابونا رو یاد بگیری میبینی که تمام ! باید دفاع کنی .
الزهرا هیئت علمی خوبی داره. اساتید دانشگاه های تهران میتونن واسه ادم کار جور کنن ادمو معرفی کنن .و خیلی چیزای دیگه. ماهایی که تهران زندگی میکنیم خیلی خیلی ضرر میکنیم اگه اینو از دست بدیم
در مورد لیسانس خود منم نزده بودم الزهرا رو و دلم نمیخواست تو یه دانشگاه تک جنسیتی(و الان که فکر میکنم واقعن هیچ جای دیگه حتی شریف !) باشم به هیچ وجه