(۰۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: 6 سالم بود استرس رفتن به مدرسه!پنجم بودم استرس نمونه دولتی!سوم راهنمایی بودم استرس تیزهوشان!پیش دانشگاهی بودم استرس کنکور!الان ۲۳ سالمه استرس ارشد !۲۵ سالمه استرس دکتری.من ۳۳ ساله ام دکتری دارم ،پدرم ۶۷ ساله شده مادرم هم همچنین .حالا خودم مشکل اعصاب دارم از بس جوانیم پای استرس از بین رفت.پدرم و مادرم اعصا بدست گرفته ،حوصله سر زدن به آنها را ندارم از بس اعصابم خرد است سر اینکه فرزندانم (اگر فرزندی باشد) را کدام مهد یا دبستان ثبت نام کنم .من ۴۰ ساله ام ،استرس دارم نکند فرزندانم آرامش نداشته باشند من هنوز وقت نکردم کنار پدر مادرم باشم! من ۵۰ ساله ام یک دکتر واستاد دانشگاه محترم شده ام چندین بار مسافرت خارج از کشور رفته ام بهترین ماشین زیرپایم ، فرزندانم بهترین مدرسه یا دانشگاه درس می خوانند اما دیگر نه از پدرم خبری است نه از مادرم....متاسفم برای خودم!
عزیزم مشکل از فرهنگ بد ماست که تمام موفقیت های زندگیمون رو توی درس خوندن خلاصه کردیم....و گرنه استرس معنی نداره برای همچین چیزی....آدم تلاشش رو میکنه بقیش رو توکل میکنه...اگه تلاش کردی بعدش دیگه هرچی پیش اومد میشه "قسمت"...(اگه تلاش نکرده باشه آدم اون یه حرف دیگه اس....) و بعد آدم باید راضی باشه به اون "قسمت"....که خدا توی فرآن میگه "چه بسیار چیزهایی که شما دوستشون دارید و شر در اونها هست و چه بسیار چیزهایی که ازشون بدتون میاد و خیرتون در اونه..."
ولی در نهایت میخوام یه چیزو بگم ، بین همه ماها شاید انگشت شمار باشن کسایی که واقعا به خاطر عشقی که به درس خوندن دارن میخوان ادامه بدن...وگرنه بقیمون (شاید حتی خود من ) فقط به خاطر اینکه دیگه الان هیچ کی لیسانس نمیمونه و تجربه یه دانشگاه بهتر و یکمکی هم علاقه اون ته ته ها میخوایم ادامه بدیم....البته شما ان شالله جز این دسته نیستی و اگر نیستی باز هم نباید استرس داشته باشی چون اونقدر هدفت برات ارزش داره که خدای نکرده زبونم لال یه سال دیگه بخوای براش زحمت بکشی و اصلا هم ناراحت نشی از نتیجه....
در آخر یک چیز....سلامتی تاجی است بر سر که جز بیمار قدر اون رو نمیدونه.....تو رو خدا شکر نعمت هایی رو که داریم بکنیم و به خاطر همچین چیزی سلامتی رو از دست ندیم خدای نکرده....زندگی خوب...پدر مادر سالم....تن سلامت....چی میخوایم از این زندگی ؟ غیر از اینه که سلامتی امانته دستمون ؟ خدا روز قیامت از امانتی که داده دستمون سوال میکنه یا از مدرکمون ؟ باور کنید یه مدرک ارزش نداره که آدم انقددددددر به خاطش استرس یکشه که مادر تمام مریضی هاست...(دور از جون)