(۱۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوست من فکر کنم نگرفتید شما هم مدرک ccie تکنسین نیست عزیز دلم این مدرک معادل دکتری مخابرات ترجمه می شه و تو کل جهان به کسی که این مدرکو داره احترام خاصی قائلند و به همین راحتی ها هم کسی نمی تونه بگیره این مدرکو یه چیز دیگه کسی که این مدرکو داشته باشه اگه بره یه هتل ۵ ستاره تخفیف خاصی براش قائل می شند حالا تو بگو اگه ارشد شبکه رو تو یکی از دانشگاه های ایران بگیری کجا می شناسنت حتی تو خود ایران هم نمی تونی کار پیدا کنی چه برسه به خارج مقاله هم هر جقدر بدی از اون دانشگاه بیشتر جلو نمی ره و هیچ موقع به درد بازار کار شبکه تو ایران نمی خوره
احساس میکنم تعریف ما از تکنسین متفاوته! ومشکل اینه!
ضمن اینکه همه میدونیم تو ایران همه چی برعکسه! تو ایران هرچی بیشتر درس بخونی کمتر پول در میاری و همه میدونیم که سبزی فروشی درامدش از همه ما بیشتره!
بحث درامد نیست ، بحث اینه که هدف کسی که این دوره های عملی رو میره کارش با کسی پا توی تحصیلات تکمیلی میزاره متفاوته...
حرف اینه که اونی که میره تحصیلات تکمیلی مثلا باید! بره تو بخش R&D سیسکو کار کنه و چیزایی رو بسازه که بعدا ملت برن دوره های سیسکو رو ببینن و یاد بگیرن که باهاش شبکه هاشون رو راه بندازن!
البته توهم کار کردن تو سیسکو نزنین و توجه کنید که ما تو ایرانیم!