(۱۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: (11 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)asal khanom نوشته شده توسط: بچه ها من میخوام تازه شروع کنم به خوندن ۲ترم دیگه دارم و
هنوز نزدیک ۳۰-۴۰ واحد از درسامو هنوز پاس نکردم
به نطرتون باید چیکارکنم؟ازکجاشروع کنم
خیلی نگرانم که نتونم رتبه خوب بیارم...
میشه راهنماییم کنین
در ضمن دوست گلم خدا هیچکس رو ناامید نمیکنه درگاهش درگاه ناامیدی نیس شک نکن..
دقیقا چند واحدتون مونده؟ ۳۰واحد با ۴۰واحد خیلی فرق داره. تازه ۵واحدتون برای کارآموزی و پروژه میپره.
نکته ای که وجود داره اینه که اگه درسای ترم ۷ زیاد باشه یا سنگین، تو ایام امتحانا(دی ماه) که دوران جمع بندیه و خیلی مهمه،وقتتون خیلی گرفته میشه..
بنظرمن اگه مثلا به جز ء اون ۵تا(کارآموزی و پروژه) ۳۲واحدتون میمونه، بهتره ۱۲ تاشو ترم ۷ بردارید، ۲۰ تاشم بذارید واسه ترم ۸ که باخیال راحت واسه ارشد بخونید. درضمن ۱۲واحدی که واسه ترم ۷ برمیدارید: اولا درسهای سبکتری باشه. دوما درسایی باشه که جزء دروس ارشدم هست.(مثل هوش مصنوعی)
۱ نکته ای هم که خیلی مهمه اینه که براتون حضور در کلاس مهمه یا نه؟ و استاداتون حضور-غیاب میکنن یا نه؟ چون اگه کلاسا رو بپیچونید بهتون کمک میکنه. درضمن به هیچ وجه اگه هنوز درس آزمایشگاه دارید، ترم۷ برندارید و همشون رو بذارید ترم۸ بردارید. چون آز رو باید همیشه حضور داشته باشید و گزارش کار و .... که کلا وقت گیره...
خیلی چیزای دیگه هم هست، مثلا اینکه به فکر معدل بالا هم هستید یا فقط میخواید این ۳۰-۴۰ واحد رو پاس کنید؟ دانشگاتون شهر خودتونه یا نه؟ امتحانای دانشگاتون در چه سطحیه؟ و.... باید همه ی اینارو در نظر بگیرید و تصمیم گیری کنید...
کاراموزیمو دارم تو تابستون میرم پروژه هم برای تابستون سال بعد انشاالله درسایی که مونده هوش و مهندسی نرم ۱ و۲ وسیستم عامل وشبکه۲ اینا که مال کنکور هس رو هنوز پاس نکردم
من ترم ۶ و ۷باید فول بردارم که بتونم ارشد بدم
من مصاحبه های مانشت رو تقریبا همشو خوندمو کتابای مفیدش رو یادداشت کردم
معدلم برام خیلی مهمه.....
از این هفته شروع کنم دیر نیس؟؟؟
برای آی تی چه رتبه هایی خوبن
آخه شنیدم باید رتبه عالی بیاری و مث بقیه نیس که با ۳۰۰ یا ۴۰۰ قبول شد درسته
یکم بهم اطلاعات راجع به این موضوع میدین؟