(۰۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اگه بتونیم از ساعت ۹ شب که بعد افطار هست تا بعد سحر چند ساعت بتونید بخونید مثلا تا ساعت ۷-۸-۹ حداقل ۱۰ ساعت می شه که زیاد هم هست
اقا ۱۰ ساعت دم کنکورم زیاده
اگه میتونید از روزه بگذزید که هیچ. اگه نه، من پیشنهاد میکنم با فاصله روزه بگیرید. چون ممکنه بعد ماه رمضون یکم بدنتون هم ضعیف شه. یعنی مثلا دو روز بگیرید یه روز نگیرید یا سه روز بگیرید دو روز نه. بنظرم زمانی که روزه میگیرید همه خوندنتون رو بعد سحر یا بعد افطار نذارید. چند ساعت قبل از ظهر یا بعد سحر که انرژی دارید، جند ساعتم بعد از افطار. اینطوری هم درس خوندتون کسل کننده نمیشه هم بقیه ساعات روز حوصله تون سر نمیره.
راجع به سریالا اگه دوست دارید ببینید فقط یکی رو نگاه کنید. فقط اولین سریال بعد از افطار رو تماشا کنید، که هم دارین افطار میکنین هم یکم خوابتون میگیره سر سیری
بهرحال اگه روزه میگیرید ضمن اینکه روزه فواید معنوی خوبی هم داره من پیشنهادم اینه که همون با فاصله روزه بگیرید. و خیلی هم به خودتون فشار نیارین. فقط یادتون باشه که نظم رو فراموش نکنید. یه روز زود بخوابید یه روز دیر بیدار شید... اینا کلا درس خوندنتون رو بهم میریزه.