(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)rasool217 نوشته شده توسط: بچه ها باید یه جرکت سراسری راه بندازید.فردا با هم صحبت میکنیم و با یه سری دلایل محکم اگه لازم بود حضوری میریم سازمان سنجش.کسی هم نباید از این اقدام بترسه که بعدنش به فنا میره.من دیگه طاقت ندارم.دارم از وسط دو قسمت میشم از شدت عصبانیت.دیگه هیچی واسم مهم نیست.فردا با هم بحث میکنیم.راستی یکی به من بگه چرا اون سوال محاسبات میشد "اِن در اِنه منهای یک دوم.یا اون سوال مدار هوش چرا جوابش عدده سه شد و نشد ۶(سوال سه مدار هوش بود اگه اشتباه نکنم)یا یکی از سوالای منطقی چرا اشتباه تایپی داشت و Q2Q1Q0 رو خواسته بود نه بر عکسش.یا اون سوال هوش که هرس آلفا بتا بود رو چرا اشتباه کلید دادن.من ۱۶/۶درصد تو ریاضی کم شدم.۱۳/۶ درصد تو مشترک به علاوه ی اینکه وقت یه سوال دیگرو هم گرفت و سه تا سوال هوش تخص هم باهاشون مخالفم که میشه ۲۵ درصد.بازم بررسی میکنم اگه اشتباه از من بود به طاعت مقدس سازمان سنجش که هیچ کتابی نیست که با گزینه های اعلام شدشون تو سالای قبل مطابقت داشته باشه و جواب سوالاشونم جرآت نمیکنن تشریحی بدن معذرت خواهی به عمل میارم!!!!!!!!!!!!حتما شک نکنید!!!!!!!!
باید بگم من مستقیم به کسی لعنت نفرستادم بلکه به کسی که از ظلم پشتیبانی میکنه از طرف کل دوستام لعنت فرستادم.فردا حتما سر میزنم.صحبتای جالبی با هم خواهیم داشت.به امید دیدار
خدا لعنتشون کنه....من هم اصلا انتظار نداشتم ....درصدهای مشترکم خیلی کم شده.
من هم ای تی دادم و هم کامپیوتر...تو هردوشون غلط هست ...تو ای تی که مشترکها حداقل۳تاش غلط بود...توسایت لعنتی شون هم فرستادم ولی کو گوش شنوا!!؟
ما هم مثل دکترا که کلیدو جوابها غلط بود باید این اشتباه رو رسانه ای کنیم،تا کی میخوان به این اشتباهاتشون ادامه بدن؟چرا با سرنوشت ما بازی میکنن؟؟
به خدا ادم گریه اش میگیره وقتی میبینی زحمات حداقل یک سالت رو با بی شرفی و بی لیاقتی شون هدر میدن....چرا هر سال باید تو سوالات غلط باشه...؟؟دیگه شورش رو داروردن.....
فقط میگم که تو این دنیا هم اگه نشه تو اون دنیا حتما حقم رو از اساتید بی سواد مولف سوال و از مسئولین سنجش میگیرم...از شون نمیگذرم...
باید تا فردا صبر کنیم وبعد ببینم چه غلطی میکنن تا پیگیری کنیم...باید از حقمون دفاع کنیم...
چرا با ۲یا۳ سوال و گزینه ی اشتباه باید با سرنوشت ما بازی کنن/.؟؟؟؟؟