علی رغم تمام اشکالات ، این رو فراموش نکنید که همه در شرایط برابر هستند.
اون سوالاتی که اشتباه تایپی داشتن و شما نزدید یا اشتباه زدید برای بقیه هم وجود داشته!!!
مثل این می مونه که توی یک مسیر گلی و باتلاق مسابقه دو بدید و بگید اگر این گل ها نبود من سرعتم بیشتر بود!! خب سرعت بقیه هم بیشتر می شد!! نمی شد؟!؟!؟!
بالاخره این شرایطی هست که موجوده و تنها راهش درس خوندن و تلاش بیشتر است.
من تمام دوستایی که داشتم و دیدم تلاش کردند، شاهد موفقیتشون بودم. کسایی که به نتایج دلخواه نرسیدند، باید تلاششون رو بیشتر کنند و این بحث ها هیچ فایده ای نداره!!
این اشکالات تا زمانی که کنکور وجود داره ، وجود خواهد داشت!!! و چه اشکالات تایپی وجود داشته باشه و چه نداشته باشه، کنکور عادلانه نیست. این تنها یک یک روش و راهی است که چند نفر رو از هزاران نفر انتخاب کنند و کلاً کنکور باید برداشته بشه و روش بهتری برای انتخاب وجود داشته باشه که عادلانه تر باشه. شاید یکی روز کنکور حالش بد بشه و سر درد بگیره! اون زحمات یک سالش و چه بسا همه عمرش از بین میره!!
منتهاش با این که ذهن مون رو خیلی متوجه این اشکالات تایپی و ... بکنیم، دردی دوا نمی شه و شرایط برای همه برابر است و با تلاش حتماً می تونید موفق بشید.
وسلام علیکم
سید سعید رسولی
۱۳۹۳/۳/۲
دوست عزیز درسته که سنجش وضعش خرابه ، اما در اون حد که کسی که حتی مجازم نشده، هم بیاد اعتراض کنه!!!!
بعدم چجوری تو رتبه و تراز اشتباه بشه؟؟؟ این ها کامپیوتری حساب میشه!!!
تنها مسئله این است که سنجش بر اساس چه پاسخنامه ای درصد ها رو حساب کرده، آیا سوالات اشکال دار رو حذف کرده یا نه!
آیا گزینه های اشتباه رو تصحیح کرده یا نه!
که این هم فردا معلوم میشه! دیگه جای ابهامی باقی نمی مونه!!!